Nya nagellacken! (Pakeeet del 2)

Ute fullkomligt VRÄKER snön ner, som vanligt med andra ord, men i går hade vi faktiskt solsken (jag vet, även jag är chockad) och då passade jag på att fota dom senaste tillskotten till min nagellacksamling. GLITTER!!!!!!!!!! Eh, jag menar… eftersom jag… eh… råkat… köpa enbart glittriga lack så tyckte jag att dom verkligen förtjänade en stund i solen när dom skulle fotas. Okej, så jag gillar glitter! Vänj er LOL

Sen är det ju en annan femma att bilderna är tagna i skuggan på balkongen ändå eftersom jag har eftermiddagssol där och solen så här års hinner försvinna bakom granskogen och kohagen innan den når ända in på balkongen. Att stå och vifta med händerna utanför balkongräcket när man ska fota naglarna är väl en sak men det är ju svårare att åstadkomma med sex nagellacksflaskor samtidigt.

Alla flaskorna fotade utomhus i dagsljus

OPI Gone Gonzo!, CG Prism, CG Optical Illusion, CG Nova, CG Fairy Dust, Orly Go Deeper

China Glaze Prism & China Glaze Optical Illusion

China Glaze Prism & China Glaze Optical Illusion

China Glaze Nova & China Glaze Fairy Dust

China Glaze Nova & China Glaze Fairy Dust

OPI Gone Gonzo! & Orly Go Deeper

OPI Gone Gonzo! & Orly Go Deeper

Fotade i sovrumsfönstret inklusive katt

CG Fairy Dust, CG Nova, CG Optical Illusion, CG Prism, Orly Go Deeper, OPI Gone Gonzo! och Måns

China Glaze Fairy Dust & China Glaze Nova

China Glaze Fairy Dust & China Glaze Nova
(Fotade inomhus i solsken + blixt, dom här lacken förtjänade en blixtbild också)

Än så länge har jag bara hunnit testa OPI Gone Gonzo! eftersom det länge varit ett av mina drömlack (bilder kommer på måndag). Om det lever upp till min drömbild? Ja, det tar vi på måndag.

Det här inlägget postades i China Glaze, Katterna, Nagellack, OPI, Orly, Prat och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Nya nagellacken! (Pakeeet del 2)

 1. Lene skriver:

  Hvor er de flotte. Jeg kan bedst lide OPI Gone Gonzo! & Orly Go Deeper. Jeg er glad for at du har købt noget der gør dig glad.

  • Annefia skriver:

   Det känns verkligen lyxigt! :o) Oftast håller jag mig ju till lågbudgetlack annars.

   Du skulle se hur Gone Gonzo! Och Go Deeper ser ut IRL. Dom här bilderna gör dom inte alls rättvisa. Inte ens solskensbilderna på Gone Gonzo! (som du får se senare) kan riktigt förmedla skönheten. Jag har ägnat oproportionerligt mycket tid åt att stirra på mina egna naglar dom senaste dagarna. Såååååå fina! LOL

 2. LadyNight skriver:

  Vilken glitterinvasion! Tyckte mig känna igen china glaze flaskorna och var tvungen att rota igenom nagellacken. Och javisst. Där var den. Glitter! Eller holografiskt, om man ska vara noga. Visste inte ens att jag hade. China Glaze OMG! Silver holographic. Hm…nyår kanske?

  Optical Illusion och Orly Go Deeper såg intressanta ut. Det är inte så att jag väntar otåligt på nagelbilder, men…kommer du testa dem snart? LOL

  • Annefia skriver:

   CG OMG! Silver holographic är ju jättsenyggt. Det måste ha varit kul att hitta.

   Jag tänkte ha Go Deeper på julafton (eftersom det är en julklapp) och jag ska se till att testa Optical Illusion bland dom första. Jag vet inte än om det blir innan jul dock för det beror på hur länge Gone Gonzo! håller sig snyggt (jag är inne på 4:e dagen nu och vill inte ta bort det förrän det börjar chippa eller bli fult). Men jag misstänker ju att jag hinner lacka om naglarna minst en gång till innan jul.

 3. mirijam skriver:

  Wow! China Glaze Optical Illusion ser ju helt fantastiskt ut!

  • Annefia skriver:

   Det är verkligen en jättespännande, väldigt skiftande, grön nyans, och så fullt av hologlitter dessutom. Det kommer helt klart bli nästa lack jag testar. Jag har precis tagit bort Gone Gozo! så nu ska jag olja in naglarna och låta dom vila några timmar men sen blir det nog Optical Illusion för hela slanten. Dock lär det ju inte dyka upp i bloggen förrän senare i veckan.