Årets första julgodis!

Hurra! Nu har jag kommit i gång med årets julgodistillverkning. :o) Först ut är fjolårets trendgodis, polkabräcken, som nog kommer återkomma varje år hos mig nu. Såååå gott!

Mums! Polkabräck!

Förra årets upplevde jag en tydligt godistrend (polkabräck som sagt var) och en tydlig pyssel/pynt trend (stickade julgranskulor). Men i år tycker jag det är svårare att se vilket godis och pyssel det bloggas mest om. Pepparkakshusen kanske? Eller har ni sett nån annan tydlig trend utkristallisera sig? (Inte kan väl allt tjafsande om Kalla Anka och pepparkaksgubbar var den ENDA jultrenden i år?)

Tre fulla folieformar blev det!

Inte för att varken godis eller pynt/pyssel behöver vara trendigt. Mestadels föredrar jag ju dom gamla klassikerna, näst på tur står nog ischokladen (2 sorters) eller knäcken, men det är ju alltid kul att se vad andra bloggare pysslar med och inspireras av varandra.

Och så en Månsnos givetvis!

Polkabräcksrecept HÄR (pressade dock i yttepyttelite citronsaft med, utöver citronskalet)

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Katterna, Prat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Årets första julgodis!

  1. Fröken Fynd skriver:

    Jag vill också baka julgodis! Problemet är bara att jag inte tycker det är så gott att äta ;) Fast det där ser gott ut!

    • Annefia skriver:

      Jag älskar ju att ÄTA julgodis också. Det hjälper! LOL Men just polkabräck är ju lite lättare och fräschare i smaken än vanligt julgodis i och med att det är citron och polkgrisar i det. Det blir inte lika sötsliskigt.