Julstök!

Här julstökas det vidare! Två sorters ischoklad, spikkaka och nästan två liter hemlagad senap enlig hemligt exsläktrecept har det blivit dom senaste dgarna. Tyvärr har jag inte fotat spikkakan och jag inser att jag visst glömde att förtydliga det hela förra året. Oooops då! Det trodde jag att jag hade! Och nu hinner jag inte för nu ska jag… eh… censur… julklapp… nånting.

I morgon kommer det eventuellt, kanske ett inlägg med Optical Illusion (nagellack alltså) men det beror lite på vad jag hinner. Det var visst det här med skinka och knäck också.

Måns och ischoklad

Smulan och ännu mera ischoklad

Senap, helt utan katter

Nej, jag är inte rädd för att få katthår i maten. Om jag vore rädd för katthår i maten skulle jag svälta ihjäl. Dock låter jag inte, oavsett hur det kan se ut på bilderna ovan, katterna slicka på maten… åtminstone inte förrän jag ätit färdigt. LOL

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Katterna, Prat och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Julstök!

 1. LadyNight skriver:

  Mums för julchoklad! Hade bl.a tänkt att göra egna Mozartkulor, men ingredienser och tid och ork fattas. Har precis varit på vinden idag och dragit ut allt bröte, för att sätta in det igen på ett bättre och mer organiserat sätt. Och hitta jullådan, litesådär 3 dagar innan jul. LOL

  Det blir dock pepparkaksmuffins, kokostoppar med apelsin och saffran, samt någon sort minipajchokladbakelser. Fast nu när jag tänker på knäck, så blir jag bara mer och mer sugen >.<

  Nyfiken på spikkakan! (i år igen)

  • Annefia skriver:

   Åh vad gott det låter! Det är ju synd att inte orken räcker till för allt man vill göra!

   Ska försöka ta mig i kragen att visa bilder på spikkakan i år. LOL