China Glaze Nova

Hm… Redan 11:e Januari? Det kanske börjar bli dags att visa mitt Nyårslack?

Nyårslack ska ju vara festliga, glittriga, blingiga och allra helst påminna om fyrverkerier och China Glaze Nova som jag använde på Nyårsafton lever VERKLIGEN upp till alla dom sakerna. Tänk dig ett lack absolut fullproppat med holografiskt silverlack! Det glittrade, det gnistrade och det sprakade i alla regnbågens färger, precis som fyrverkerierna gjorde utanför min balkong. (Jag har aldrig, nån annanstans jag bott, varit med om lika spektakulära fyrverkerier som här, så min lägenhet är ”the place to be” på Nyårsafton)

China Glaze Nova - inomhus, med blixt

Dock ska väl sägas att Nova är en topplacksslukare av rang! Fem lager använde jag här och det var fortfarande rejält skrovligt så tillslut gav jag helt enkelt upp. Topplack kostar pengar och det var ändå ingen annan än jag som skulle känna på mina naglar så det gick faktiskt att leva med det.

China Glaze Nova - inomhus, utan blixt

Som vanligt syns glittrandet bäst på suddiga bilder.

China Glaze Nova - inomhus, utan blixt (suddig för att visa holoeffekten bättre)

China Glaze Nova - utomhus, utan blixt

China Glaze Nova - inomhus, troligtvis utan blixt

China Glaze Nova - utomhus, med blixt

1 lager Seche Base
3 lager China Glaze Nova
5 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i China Glaze, Nagellack och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till China Glaze Nova

  1. LadyNight skriver:

    Det där kallar jag renrasigt glitterlack! Mycket roligare än mitt nyårslack, som definitivt var lite trist jämfört med det här LOL

  2. Oh så snyggt och väldigt glittrigt! Synd bara att glitterlack verkligen ÄTER överlack!! XD

  3. Pingback: Blå måndag: Jellymacka! Depend 331 + China Glaze Nova | Fialand – Pyssel & Prat

  4. Pingback: Nagellacksåret som gått – 2012 | Fialand – Pyssel & Prat