Stora paketveckan!

Brevbäraren här brukar komma väldigt oregelbundna tider. Ibland kommer hon medan jag fortfarande sover och då brukar mitt undermedvetna regera på ljudet och sen brukar jag drömma att räkningarna och reklamen i stället är massor av spännande paket. Den här veckan har varit så på riktigt! Alla dagarna utom tisdagen har det vällt in paket och paketavier (på tisdagen fick jag besked om hyreshöjning i stället, det var inte lika kul). Det har varit krya på dig paket, jag tycker om dig paket, överraskningspaket, önskelackspaket och paket jag beställt och betalat själv. MASSOR av paket helt enkelt!

Dels har jag bl.a. fått flera pryl/tilläggspaket till Sims och stickade julgranskulor (som jag var tvungen att gömma innan jag hann fota dom till bloggen eftersom Måns trodde dom var till honom och spred dom över hela lägenheten) och sen har det ju det varit nagellack och nagelprylar. Weeehooo!!!

A England She Walks in Beauty

Först och främst var det mitt absoluta drömlack She Walks in Beauty från A England (jag vet att det förmodligen ska vara litet a och litet e men jag får nippran och klåda av att skriva namn med små bokstäver). Sååååååå ljuvligt! Och såååå svårt att fota så att man gör det rättvisa! Det här lacket är en krya på dig present från Danska Väninnan, även om jag beställt det själv (från nyöppnade NorwayNails).

Dottingtools och lite annat

Från NorwayNails slank det också med lite andra godsaker, som dottingtools (sååååå efterlängtade, jag är trött på tandpetare och knappnålshuvuden och prickar med bomullstops blir bedrövliga, bara så ni vet det) och en sån där penna man plockar upp sitt blingbling med. Dessutom fick jag fimostick (till nailart) som en medskickad extragåva, en blå ros, en fjäril och en cupcake ser det ut att vara.

Swatchsticks

Sen köpte jag 100 swatchsticks också, väldigt efterlängtade dom med. Jag veeeeet, jag har färre än 100 lack! Såååååååååå pinsamt! LOL

Orly Spazmatic och A England Pricess Tears

Tack och lov finns det ju supergulliga nagelbloggare som gör sitt bästa för att hjälpa mig att åtgärda den pinsamheten. Läs: Fantastiska och generösa Sminkan som erbjöd sig att skicka två av mina önskelack (Orly Spazmatic och A England Princess Tears) när hon sett dom på min nyupplagda önskelista. TACK!!!

Nordic Cap NP12

Dessutom har jag köpt på mig ett svart lack från Nordic Cap som tydligen heter NP12. Det kostade 10:- på Coop och kom inte direkt i ett paket men jag tyckte det kunde få hänga med i det här inlägget ändå. Svart är inte alls min grej med det är tänkt att användas som ”underkläder” under andra, mera spännande lack.

Det här inlägget postades i A England, Nagellack, Nordic Cap/Star Nails, Orly och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Stora paketveckan!

 1. Sleepy Elin skriver:

  Jag älskar verkligen när det bara trillar in massor av paket så där :) En gång så fick jag fyra avier samma dag – awsome! :)
  Fina lack har du köpt och fått också. Jag har inget lack från a England än men nån gång är det väl dags :) Ha en fortsatt trevlig kväll!

  • Annefia skriver:

   Fyra avier samam dag? Wow!!!

   Det här är mina första A England lack och jag har hunnit måla med She walks in beauty nu och är väldigt nöjd med både formula och pensel + att lacket är riktigt grymt snyggt förstås.

 2. Lela skriver:

  Mycket vackert inne i de paketen:) Så fort jag ser att någon nämner ett önskelack i form av bra svart kräm eller nämner Nordic Star känner jag mig tvungen att slå ett slag för just NP 12! Ett av de absolut bästa svarta krämisarna jag stött på (har fem eller sex flaskor själv). Täcker helt på två lager och ska man ha det som underkläder räcker det med ett. Bättre kan det knappt bli:)

  • Annefia skriver:

   Så kul att höra! Jag hade för mig att jag läst nånstans att det var bra och det kan ju ha varit inne hos dig. Jag planerar ju att bara ha det till underkläder och nailartsdetaljer så det känns ju synd att behöva lägga ut en förmögenhet när ett 10-kronorslack funkar lika bra.

 3. Ann-Sofie skriver:

  Åh det är väl underbart när det rasar in paket, det är nog drömmen för oss lacknördar! Väldigt vackra lack!! :-)

  • Annefia skriver:

   Tack! Lackpaket är verkligen en riktigt dröm när det kommer. Fast jag måste erkänna att BJD-paket är snäppet vassare. Dom har man gått och väntat på i flera månader när dom kommer.

 4. Sanna skriver:

  Åhh man blir som ett barn på julafton när det dyker upp paket sådär.. Skoj!! =) <3

  SV: Tack gumman! <3

  Kramar
  Sanna

 5. Fröken Nilsson skriver:

  Hoppas att några efterlängtade paket ska droppa in i veckan!!
  Fina grejor du fått :)

 6. Sminkan skriver:

  Vad roligt med en bra paketskörd! Hoppas det fortsätter så!

  • Annefia skriver:

   Det vore nått det med flera likadana veckor. Jag väntar inget paket nästa vecka dock, men å andra sidan väntade jag mig ett paket den här veckan och fick 9 så man kan ju aldrig veta. :o)

 7. Pingback: Blå Måndag: IsaDora Papagayo Blue | Fialand – Pyssel & Prat

 8. LadyNight skriver:

  Paketveckor är det bästa! Lite variation från alla räkningar kan ju omöjligt skada liksom. Förra veckan så dök det upp några nya lack i mitt brevfack, så nu har jag lite nytt att pyssla med. Kul att du fått tag i dottingtools, de är SÅ roliga att leka med. Definitivt mycket lättare att hantera än tandpetare LOL

  Och Orly Spazmatic ser verkligen urläckert ut.

  • Annefia skriver:

   Håller med, paketveckor är bäst! Kul att du också fått lite nytt!

   Orly Spazmatic var helt fantastiskt över IsaDora Papagayo Blue. Blåare kan det inte bli! Jag har inte hunnit testa mina dottingtools än men jag HAR strassblingade naglar i dag. Weehoo!

 9. Pingback: A England She walks in beauty | Fialand – Pyssel & Prat