Blå Måndag: IsaDora Papagayo Blue

Är det fler än jag som känner igen sig i den där jakten på Det Perfekta Blå Lacket? Eller kanske snarare DOM perfekta blå lackeN, för det finns många, oh så många. IsaDora Papagayo Blue som jag visar i dag är helt klart ett av ”dom perfekta blå”. Ett mycket blankt, alldeles lysande koboltblått lack! Älskar! Jag skulle dock säga att bilderna inte riktigt gör det rättvisa för nyansen det blå har en svag, svag dragning åt det lila hållet i verkligheten som inte riktigt syns här. Jag skulle vilja säga att den andra bilden är den mest rättvisande så därför fick den vara med trots att den är lite mörk.

IsaDora Papagayo Blue - utomhus utan blixt

Papagayo Blue är ett lack som är fint att bära ensamt men som verkligen får det att klia i fingrarna (rent symboliskt menar jag, det är inte allergiframkallande) efter att dekorera det med nailart eller använda det till layering. Den här veckan planerar jag att använda det som bas till mitt nya Orly Spazmatic så jag tyckte det var bäst att jag plockade fram och visade dom här arkivbilderna nu när det är Blå Måndag och allt så att ni får se hur det ser ut ensamt först.

IsaDora Papagayo Blue - utomhus utan blixt

Bilderna är från när jag precis startat min nagelvårdsresa och oj vilken skillnad dom här veckorna gjort på både naglar och händer (tack och lov ser man inte riktigt hur torr jag är på dom här små bilderna men det var inte kul att stirra på dom i full size. LOL)

IsaDora Papagayo Blue - inomhus med blixt

IsaDora Papagayo Blue - utomhus utan blixt

1 lager Seche Base
2-3 lager IsaDora Papagayo Blue
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i IsaDora, Nagellack och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Blå Måndag: IsaDora Papagayo Blue

 1. Ann-Sofie skriver:

  Det här var verkligen snyggt! Gillar det skarpt!

 2. Anna-Cee skriver:

  Åh vilket fint lack! Varför har jag inte köpt det undrar jag nu…

 3. roxcat skriver:

  Det är så vacker färg på detta!

 4. Fröken Nilsson skriver:

  Härlig blå färg och visst finns det ett gäng olika av den perfekta blå!

 5. Pingback: Blåare än blått! Orly Spazmatic över IsaDora Papagayo Blue | Fialand – Pyssel & Prat