Ingen Blå Måndag i dag… tror jag

Från och med nu tar jag nog en paus från det här med Blå Måndag och andra temadagar (som jag försökt men aldrig lyckats vara med på). Jag känner att om det ska vara roligt att blogga och inte kännas som ett stressigt krav och framför allt om jag ska ORKA blogga så måste jag prioritera att lyssna på min egen kropp och ork och visa mina tjusiga nagellack dom dagar jag orkar i stället för att hänga med på temadagarna. Hade jag varit frisk hade det varit en annan sak men nu får hälsan (eller rättare sagt bristen på hälsa) gå före.

Fast blå (och i synnerhet blåglittriga) nagellack kommer jag förstås visa ändå, bara vilken dag i veckan som helst, i stället för att sitta och hålla på dom tills nästa måndag och nästa måndag och nästa måndag om jag inte hinner/orkar få ut dom rätt dag. Så se fram emot ett riktigt vackert blåglitter som jag har att visa er, det kan dyka upp både nån gång i kväll eller senare i veckan dock.

Jag vet att ingen av er EGENTLIGEN bryr er om jag visar mina blå lack på måndagar eller andra dagar och att jag inte behöver be om ursäkt för eller ens berätta om min tema-paus för er. Det här inlägget är för MIN skull, för att övertyga mig själv, inte er = inte det lättaste alla gånger. LOL

Det här inlägget postades i Nagellack, Om bloggen, Övrigt lackprat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Ingen Blå Måndag i dag… tror jag

 1. Ann-Sofie skriver:

  Du gör helt rätt. Din hälsa kommer först, så ta hand om dig och blogga och lacka när du orkar och kan. Jag finns här när du postar inlägg.
  Sköt om dig! Kram!

 2. Anna-Cee skriver:

  Bra där! Just nu känner jag också att hälsan inte är på topp, och då har jag (mot min vilja) fått prioritera bloggen och naglarna lite lägre. Det är visserligen inte kul, men man mår bra av det. Jag kommer läsa dina inlägg i vilket fall som helst!

 3. Bam skriver:

  Äh, alla dagar borde vara Blå Måndag så kvittar ju ändå :)

 4. Sminkan skriver:

  Jag orkar inte heller med alla teman. Blir holofredag som jag tidsinställer men resten orkar jag inte koncentrera mig på längre. Inte efter ”bråket”.

  • Annefia skriver:

   Jag förstår precis vad du menar! Även om jag ju inte riktigt såg det hända eftersom jag inte har Facebook så har man ju kunnat se och känna efterdyningarna i bloggar och det får en helt klart att tappa lusten lite grand.

   Hololack har jag för få av för att kunna vara med på fredagarna men det är ju ett problem som är till för att åtgärdas. LOL

   Tidsinställda inlägg är ju en bra lösning med men jag tror att ett av mina problem är att Blå Måndag krockar lite tidsmässigt med min egen nagelvårdsresa och det inlägget är ju nått jag inte riktigt kan tidsinställa och då får jag svårt att hinna förbereda andra inlägg.