Fådda grejer!

Den här gången har jag inte bara fått nagellack!

Nordic Cap/Star Nails NP 05

Eller ja, ETT lack har jag förstås fått, ett Nordic Cap/Star Nails-lack med det oerhört spännande namnet NP 05. Men även om namnet är tråkigt så är själva färgen desto mer spännande. Det är djupt neonrosa med en dragning åt blått (bilden är med blixt så det är djupare och ”neonigare” i färgen IRL) Dessutom ser lacket ut att ha ett iriserande skimmer men det KAN också vara duokromt, det är svårt att avgöra i flaskan så jag får återkomma till det när jag testat lacket. Suveränt snyggt ser det i alla fall ut att vara.

Mönsterstickade vantar

Utöver det så har jag också fått jättevackra vantar som jag vunnit i en utlottning hos Sandra med bloggen Sandras Värld. Dom passar prefekt och utöver att dom är snygga så är dom dessutom extra varma och sköna eftersom dom är mönsterstickade (=dubbelt garn på insidan). Weehooo!

Det här inlägget postades i Andras pyssel, Nagellack, Nordic Cap/Star Nails, Pyssel, Stickat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Fådda grejer!

 1. Ann-Sofie skriver:

  Vilken underbar nyans på lacket.
  Söta vantar! :-)

 2. Lela skriver:

  Om mitt minne inte sviker mig så är inte detta lacket kromatiskt, däremot syns det blå-lila skimret ganska väl när man har det på naglarna.

  • Annefia skriver:

   Som jag trodde då med andra ord men det är kul att höra att skimret syns på naglarna med. Jag tänkte testa det här lacket senare i dag.

 3. Sandra skriver:

  Vad roligt om dom passade! Ena vanten hade börjat gå sönder i mudden vilket jag märkte då jag lade dem i kuverter, men till all lycka hade jag en extra för samma hand. Denna såg tyvärr lite annorlunda ut vid tummen i stället, men hoppas det inte stör. Jag hade också skrivit en hälsning på en lapp som jag sedan hittade på köksbordet :/ Lite feberyra här hos oss, men huvudsaken att vantarna kom fram!

  • Annefia skriver:

   Det är absolut inget som stör och jag känner igen det där med feberyra och diverse andra krämpor allt för väl så det är helt okej. (Jag skulle t.ex kommenera hos dig om vantarna men fick värk i händer och armar så det blev inte av)

 4. LadyNight skriver:

  Vilka tjusiga vantar! :)