NEJ se det snöar! NEJ se det snöar!

Det var väl roligt tråkigt! BLÄHÄ!
Nu blir det vinter! Nu blir det vinter! Som vi har väntat tröttnat på! BLÄHÄ!!!

Okej så jag kanske inte är den enda som gnäller över snön i dag. Men när det på ett dygn har gått från…

det här:

I går, eländet var på väg att smälta undan

till det här:

idag, eländet har kommit tillbaka

…då har man banne mig rätt att gnälla en stund. Tilläggas skall kanske att det vräkt ner snö hela dagen också men jag orkar inte gå ut och ta ett nytt foto i mörkret. Men mer snö har kommit kan vi väl säga utan att överdriva…

Vill ha vår nu!! Vart kan man vända sig för att protestera?

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till NEJ se det snöar! NEJ se det snöar!

 1. Ann-Sofie skriver:

  Jaaa blääää säger jag också….är sååå himla trött på det nu. Snön yr utanför mitt fönster, kräks nästan på det….:-(

  • Annefia skriver:

   Det vräkte ju ned för fullt i två dygn här men nu har solen tack och lov varit framme i dag även om det är KALLT. Jag förstår precis den där kräkkänslan du känner.

 2. Också trött på snön,och kylan. Värken är skitjobbig just nu :-( …..men så är det ju att bo i Sverige. Det ska ner innan värmen kommer.
  Önskade ibland att man bodde i ett vamare land…*suck*

  • Annefia skriver:

   Jag vill bo i ett land med +20 grader och massor av solsken, inget vintermörker (kylan kan jag hantera hyfsat, det är mörkret som verkligen gör mig sämre, men visst jag avstår gärna kylan med) men heller inga värmeböljor eftersom jag börjar må dåligt när det går över +25. Att man aldrig ska vara nöjd! Fast å andra sidan, när man har det som oss och vädret verkligen påverkar häslan så är det ju inte konstigt att man blir lite kinkig.