IsaDora Jaded

I dag kör vi gammal skåpmat, alltså arkivbilder från mitten av januari när naglarna var kortare, nagelbanden torrare och jag inte hade dottingtools att måla min nailart med. Jag har liksom inte ork att fota nya snygga lacken i dag, stå upp är inte riktigt min grej, gå är ännu värre och hjärna är lite zombieartad. Men även om Jaded från IsaDora inte är lika flashigt, duokromt och glittrigt som lacket jag har på mig just nu så är det helt okej för att vara ett krämlack.

IsaDora Jaded - mulet väder utan blixt

För mig är krämlack nått man mestadels använder till layering eller nailart, antingen som basfärg som här eller som dekorfärg (t.ex den mörkgröna delen av melonskalet) och Jaded fungerar bra till båda delarna. Färgen är riktigt snygg (något grönare i verkligheten än här, melonbilderna är mera rättvisande) men jag kan inte minnas längre vad jag tyckte om formulan. Dock vet jag att den täckte den bra på 2 lager (man är väl smart och skapar ett utkast i bloggen med informationen nedan varje gång man lackar naglarna) och var helt okej att måla melonskal med.

IsaDora Jaded - mulet väder med blixt

1 lager Seche Base
2 lager IsaDora 704 Jaded
Blomma: Depend Art Liner 1063
Blommans mitt: Orly Go Deeper (1 glitter)
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Depend, IsaDora, Nagellack, Nailart och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till IsaDora Jaded

 1. Sminkan skriver:

  Fina bilder på ett fint lack! Jag gillar krämlack som just krämlack. Det är klart de ofta får något över sig men de är skönheter i sig själva också. Ett blankt, slätt, rent krämlack är helt enkelt ljuvligt. Avslöjande dock. glitter och skimmer är ju mer förlåtande mot nagelform, applikationsmissar och allt sånt som ofta är en del av ens nagelvardag.

  • Annefia skriver:

   Själv tycker jag kräm lätt kan bli tråkiga och platta, jag föredrar enfärgade lack som trots allt innehåller nånting som ger det lite extar djup och dimension. Men är nyansen bara HELT rätt så kan även ett krämlack lyfta och vara jättesnyggt. Oftast skriker det dock efter NÅN liten form av accentdetalj på nån nagel. LOL

 2. Sussie skriver:

  Det var ett fint lack, helt klart värt att föra för sig själv och inte bara som melonskal :) Fin prickblomma som du hade gjort också!

 3. Ann-Sofie skriver:

  Åhh såå underbar färg, och vilken fin blomma du gjort. :-)

  • Annefia skriver:

   Tack!!! Själv var jag förstår mera nöjd med blommorna jag målade på den tiden jag inte fotade mina naglar, men så är det nog alltid. LOL

 4. Pingback: NailArt Sunday: Blommor och Grodor i Midsommartid | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack