Åh wow vilka lack!

Det verkar som den rådande presenttrenden håller i sig. I dag damp det ner hela fem lack i brevlådan! Weehooo! Det har ju varit växelvis snö och växelvis solsken så jag har passat på att försöka fota skönheterna när solen varit framme.

Mina nya vackra lack!

Dom första två lacken, Hits Poseidon (turkost holo) och Hits Hefesto (holoöverlack) vann jag i en tävling hos Sminkan & Emma. När sen utskicket av vinstlacken blev försenat pga sjudom erbjöd sig Sminkan att franka ihop två lacka som kompensation till mig och den andra vinnaren. Sååå fina och dom första frankade lacken i min samling dessutom.

Hits Hefesto och Hits Poseidon (efter solen gömt sig bakom molnen)

Att ”franka” ett lack är att skapa ett nagellack på samma sätt som dr Frankenstein skapade sitt monster, fast i stället för kroppsdelar från döda människor använder man sig av slattar från olika nagellack och ev lite glitter och sånt. Mycket trevligare med andra ord! (Åtminstone HOPPAS jag att inte dom här lacken innehåller diverse kroppsdelar)

Sminkans frankenlack

Det turkosa är ju väldigt tydligt holografiskt och glittrigt men nog ser det väl ut som det finns en antydan till holo i det lila också? Här började snöflingorna yra i luften så jag kunde inte lägga riktigt så mycket tid på att fånga glittret som jag ville eftersom solen försvann men jag tycker att den här något suddiga bilder återger det bäst.) Förövrigt, om du inte är hemma på det här med nagellacksfinishar och sånt så är holo/holografiskt den där ”regnbågiga” effekten du kan se hos dagens lack.

Darling Diva Polish Make Out With Me

Slutligen verkar det som om lacken förökat sig i bubbelkuvertet för dom fyra lacken som jag trodde skulle komma var helt plötsligt fem när dom kom fram! Helt ljuvliga Darling Diva Polish Make Out With Me hade tydligen slunkit med också. :o) Skimrande lila, duokromt i turkos och fullt med prismatiska, fuchsiafärgade glitter. Om vi säger så här, om nån skulle få för sig att blanda till ett polyjuiceelixir för att förvandla sig till mig så skulle det se ut ungefär som det här lacket. Essence of Annefia typ! Tyvärr var det svårt att fånga lackets skönhet på bild men det samma kan man nog säga för min egen skönhet också. LOL

Det här inlägget postades i Darling Diva Polish, Hits, Nagellack, Sminkan och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Åh wow vilka lack!

 1. Sminkan skriver:

  Jag satt och svarade på kommentarer när det ”pingade” och jag såg att du lagt upp det här. Kul att du gillar lacken! Det är lite holo i det lila också. Det kommer bara ge lite djupkänsla i solen, tror jag, men faktum är att jag inte har en aning för jag har inte provat lacket. Det är mixat direkt i flaskan och så på med korken.

  DDP-lacket som blev en bonus tänkte jag att du nog kanske skulle gilla. Jag har swatchat den men annars är den oanvänd. Hoppas du har kul med det och de andra lacken.

  • Annefia skriver:

   Tala om timing! Även jag satt precis med kommentarerna. Det blir nästan som nån chattfunktion det här. LOL

   Ha! Det var väl det jag trodde, att det var holo i det också, men solen försvann innan jag hann bli helt säker. Riktiga, rejäla holos älskar nog dom flesta lacknördar men jag har även en svaghet för diskreta holos just för det där lilla extra lyftet dom ger till ett lack. Och DDP lacket var som sagt var precis rätt. Tack!

 2. Ann-Sofie skriver:

  Åhh så många underbara lack, jaa då är du också en av dem som fått äran att få frankade lack av Sminkan, hon är ju sååååå duktig på det! :-)

 3. Alexandra skriver:

  SÅ fina :) Jag får också snart hem HITS lack och darling diva. Dock tror jag tyvärr inte att llarowe skickar med några franken lack :( :P

 4. Helena skriver:

  Alla ser fina ut, men mest ser jag fram emot att se Sminkan lacken. Sällan man blir besviken på att se hennes egenfrankade lack.

  • Annefia skriver:

   Jag tror inte jag hinner lacka med dom förrän nästa vecka tyvvär. Just nu har jag Make Out With Me på naglarna (efter ett annat önskemål att se lacket IRL) och till helgen blir det förmodligen Poseidon eftersom jag tror att det är det som kommer imponera mest på mina mugglargäster. Men jag har swatchat upp alla lacken på stickor som jag kan visa om du vill och nästa vecka ska jag frossa i Sminkanlack.

 5. Lela skriver:

  Den förökningen var inte dålig:)

  • Annefia skriver:

   Nej, det håller jag verkligen med om! Det är alltid roligt att hitta mer i paketet än man väntat sig, i synnerhet när det är så här snyggt.

 6. Pingback: Sminkans turkosa frankenlack | Fialand – Pyssel & Prat