Långt, långt, långt utanför min comfortzone!

Just nu sitter jag och målar naglarna med ett lack som ligger så långt utanför min comfortzone att jag ser den där stackars bekvämlighetszonen försvinna som en blixt i backspegeln. Jag vill bara ta bort, bort, bort lacket och är på väg att krypa ur skinnet av rena obehagskänslor när jag ser på det. Ryyyyys!!! Om vi säger så här, orange är INTE min färg!

Varför jag utsätter mig för det här? För att jag tror att det kan bli effektfullt som bas till en nailartsidé inför morgondagens NailArt Sunday. För ERAN skull helt enkelt!!!

Jag tänkte hoppa över nagelvårdsresan i morgon eftersom det inte hänt särskilt mycket sen sist. Det blir ju mera spännande inför sammanfattningen om några veckor då plus att det frigör lite tid för nailart i stället. Om jag står ut med det läskigt orangea länge nog vill säga. Håll tummarna! (Om dom inte är nylackade vill säga. LOL)

Det här inlägget postades i Nagellack, Övrigt lackprat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Långt, långt, långt utanför min comfortzone!

 1. Lela skriver:

  Jisses vad nyfiken jag blev nu:)

  • Annefia skriver:

   Ojdå! Det var ju inte aaaaaalls meningen! LOL Men jag har lacket kvar på fingrarna i alla fall (det är inte lika orange längre) så det kommer ju att komam upp i bloggen.

 2. Bam skriver:

  Det är kul (och jobbigt!) att gå utanför comfortzonen. :)

  • Annefia skriver:

   Det är helt klart nyttigt och spännande att göra ibland. Jag försöker passa på att utmana mig själv när det gäller nagellack ibland för det händer att jag upptäcker att jag gillar saker jag inte trode att jag skulle gilla. Men det här klivet blev lite FÖR långt för min smak.

 3. Fröken Nilsson skriver:

  Hihi men orange är ju läckert ;)

 4. Ann-Sofie skriver:

  Hihi och orange som är så snyggt, ska bli kul att se vad du hittar på. :-)

  • Annefia skriver:

   Det är ju tur att ni är några som gillar orange så ni kan uppskatta den här nailarten (som tack och liv inte är alls lika orange längre)