NailArt Sunday: Inte fullt lika orange längre!

Pust! Tack och lov! Nu är det orange-baserade nailarten färdig och som ni kan se så är den inte FULLT lika orange längre. *djuuuuup suck av lättnad*

Alltså, det är inte bara det att jag inte gillar orange (det gör jag inte) utan också det faktum att när jag grundat med två lager Nordic Cap/Star Nails NP07 i går reflekterades ljuset från lacket så att mina fingrar såg vaxartat, likblekt gulvita ut medan fingertopparna blev illorange. Mina händer såg alltså ut som om jag typ lacket dom med ett nagellack som jag inte tyckte om och sen hade jag dött av en överdos ostbågar som jag tröstätit för att stå ut med lacket. Inte SÅ chickt faktiskt!!!

Plastpåsemarmorerad nailart i blått och orange - i solsken

Tack och lov så visste jag ju från början att naglarna inte skulle fortsätta vara illorange hela tiden eftersom min plan vara att testa plastfoliemarmoring i blått och orange. (Sök på saran wrap nails på YouTube för tutorials, fast själv använde jag prasselplastpåse i stället.) Jag täckte att det kunde bli effektfullt att använda mig av två riktigt kontrasterande komplementfärger men vid närmare eftertanke blev det inte riktigt så bra som jag hade tänkt. Jag tror att de hade blivit snyggare med blått och ceriserosa. Inte BARA för att jag gillar rosa mycket bättre utan också för att det översta lagret färg blir halvgenomskinligt på sina ställen och med ett rosa underlack hade marmoreringen blivit blå-rosa-lila men nu blev den blå-orange-”myskointesåsnyggfärgnyans”. Så går det när man försöker få till en riktigt läcker nailat för att imponera med så här när det är NailArt Sunday och allt.

Kommer jag använda den här tekniken igen? Oh ja!!! Många gånger! (Tycker att själva idén är rolig och riktigt snygg.) Kommer jag använda mig av ett orange lack då? Eh… inte så värst troligt.

Nordic Cap/Star Nails NP07 och IsaDora Papagayo Blue - i snöstorm

Till sist la jag på ett lacker Orly Spazmatic med några enstaka glitter (+ lite microglitter) för att göra mig själv lite gladare. Inte för att jag vet om det hjälpte upp nailarten så mycket men det funkade på mitt humör i alla fall och det är ju huvudsaken.

Svårfotat i dag förövrigt pga att det varit växelvis sol och växelvis snöstorm (och ibland båda delarna samtidigt) alla flaskbilderna blev läskigt murriga och tråkiga.

2 lager Seche Base
2 lager Nordic Cap/Star Nails NP07
1 (marmorerat) lager IsaDora Papagayo Blue
1 lacker Orly Spazmatic
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i IsaDora, Nagellack, Nailart, Nordic Cap/Star Nails, Orly och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till NailArt Sunday: Inte fullt lika orange längre!

 1. Sussie skriver:

  Det var riktigt snyggt, jag gillar färgkombinationen! Jag hoppas att det var värt väntan med det orangea lacket för att nå fram till denna fina kombination :) Jag har inte heller orange nagellack så ofta nu när jag tänker efter… men det borde jag ändra på, för det är ändå en fin färg tycker jag :)

  • Annefia skriver:

   Tack! Kul att du gillade färgkombinationen! Det betyder ju att nailarten funkar som den ska även om mina ögon inte är fullt lika förtjusta.

 2. Lela skriver:

  Glittret höjde helt klart manikyren enligt min mening:)

 3. Sminkan skriver:

  Jag som älskar orange… jaja, var och en blir salig på sin fason. :D
  Och det är ju en cool teknik och du lyckades bra!

  • Annefia skriver:

   Det är ingen fara, jag tycker om dig ändå, trots att du gillar orange. LOL JKul att du tyckte det blev lyckat! Jag kommer helt klart experimentera mer med den här tekniken

 4. Elin/Nailmanic skriver:

  Jag tycker att det här blev fint, trots myskointesåsnyggfärgnyans ;)

 5. Martina skriver:

  Läckert! Jag tycker att färgkombinationen blev jättesnygg! :)

 6. Ann-Sofie skriver:

  Supersnyggt och färgerna är så läckra ihop. :-)
  Min giveaway kommer att vara öppen för alla läsare, inte bara de på Bloglovin’. Så du kan absolut vara med på den. :-)

  • Annefia skriver:

   Tack! Roligt att du gillar färgerna!

   Vilken tur att det blir öppet för alla! Det var ju så många fina grejer så det vill jag ju inte missa.

 7. Emma P skriver:

  Jag gillar inte heller orange. Men mönstret blev fint och häftigt:)

  • Annefia skriver:

   Pust! Vilken tur! Jag började tro att jag var ensam om att inte gilla orange. LOL Kul att du gillade mönstret i alla fall dock. Det är lite så jag känner för den här manikyren också.

 8. Det blev ju jättesnyggt :-)
  Har provat tekniken,men föll inte för den. det är så svårt att matcha färger,men det har du lyckats bra med :-D

  • Annefia skriver:

   Tack! Själv tyckte jag det här var en supersmidig teknik så jag ska helt klart experimentra vidare med den. Jag tror/hopps att jag kommer får till manikyrer jag gillar bättre än den här.

 9. Helena skriver:

  Oranget som är så fint! Fast det här blev ju inte så tokigt det heller :)

  • Annefia skriver:

   Jag förstår inte vad det är med er allihop som gillar orange? LOL Själv går jag ju bara och väntar på att de här nailarten ska hamna på sidan två så jag slipper se den mer. LOL

 10. Pingback: NailArt Sunday: Gräsliga Veckan | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack

 11. Pingback: NailArt Sunday: Bubbelplastmarmorering – revansch | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack