Rosa & vitprickig revansch

Eftersom det inte blir nån NailArtSunday för mig den här helgen (trots att jag tycker temat, Rock, verkar väldigt spännande) kör vi med lite NailArt Friday i stället. Eeehh… som om jag behöver nån ursäkt för att visa nailart här i bloggen? LOL

Den här veckan har jag tagit revansch på den katastrofdåliga rosa & vitprickiga manikyren som jag visade under nailarttemat Gräsliga Veckan för några helger sen.

Rosa & vitprickig dotticure

Den här gången använde jag mig av ett MYCKET bättre rosa lack, L’Oreal Marie Antoinette. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om det är jelly eller crelly men det var lättmålat och gav en mycket snygg yta med djup och glans. Här använde jag fyra lager för att undvika VNL men jag tror att ett ensamt lager av det här lacket skulle vara perfekt som nude om jag vill göra en funky french med färg bara på tipparna (och det vill jag säkert, ni vet ju vad jag tycker om funky frenches).

Rosa & vitprickig dotticure

Till prickarna använde jag L’Oreal Snow in Megeve. Det är mitt bästa vita lack utan tvekan, men jag misstänker att min vita Art Liner (1063) från Depend egentligen varit lite bättre till rickarna eftersom den är lite mera täckande, nu fick jag jobba lite mer på den biten i stället. Men låt oss vara ärliga här, det är inte det vita lacket som är avgörande för hur prickarna blivit. Den stora skillnaden är helt enkelt att den här gången har jag använt en dotting tool i stället för bomullstops. MYCKET bättre, eller hur? LOL

Rosa & vitprickig dotticure

Accentnagel blev det dock ingen den här gången för det… ooops… glömde jag och kom inte på förrän jag var färdig med vänsterhanden. Men jag tycker i ärlighetens namn inte att det är nödvändigt heller. Det händer så mycket på naglarna ändå när man har en full ”dotticure” att man inte dirket behöver en accentnagel för att göra det spännande.

Det är i alla fall en manikyr som jag gillat väldigt mycket, lacken har suttit bra i flera dagar, med bara LITE tipwear på högra fingrarna efter flera dagar inklusive lite omplantering i akvariet med vatten som rann in i handsken och allt. Tycker inte alls att det känns lockande att ta bort prickarna i kväll faktiskt men jag har ju en annan naliart planerad inför helgen som jag hoppas blir minst lika snygg.

1 lager Essie Nourish Me
4 lager , L’Oreal Marie Antoinette
1 lager Sally Hansen Diamond Flash fast dry top coat
Prickar: L’Oreal Snow in Megeve
2 lager Sally Hansen Diamond Flash fast dry top coat

Det här inlägget postades i L'Oreal, Nagellack, Nailart och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Rosa & vitprickig revansch

 1. Camilla skriver:

  Det var snyggt! Enkelt och gulligt!

 2. Väldigt snyggt, stilrent och vackra färger. :-)

 3. Sanna skriver:

  Söta naglar <3 Jag som älskar rosa och prickar. =)

  SV: Det straffar sig att slita hund, men får vila när det mesta är klart. =)

  Kramar
  Sanna

  • Annefia skriver:

   Då kommer du förmodligen älska vaxduken jag ska klä om mitt skrivbord med. Den matchar naglarna perfekt.

   Var rädd om dig bara så att du håller i längden!

   Kram!

 4. Åhhh så vacker manikyr,..helt underbar :-D

 5. Lela skriver:

  MYCKET bättre än försöket med bomullstops:)

 6. Sminkan skriver:

  Betydligt bättre!

 7. LadyNight skriver:

  Tjusigt! L’Oreal Marie Antoinette såg riktigt intressant ut, har varit på jakt efter en nude till en vanlig french. Den hamnar definitivt bland kandidaterna.

  Och grattis på födelsedagshelgen! Eller egentligen i efterskott om man ska vara noga, men ja…GRATTIS i vilket fall som helst! Wohoo :D

  • Annefia skriver:

   Tack!!! :o) Tant är riiiktigt gammal nu! Tant bryr sig dock inte särskilt mycket om det utan fortsätter leka med dockor och måla naglarna prickiga.

   Jag ska se om jag kan visa det här lacket i en french så småningom så du får se hur det ser ut lite tunnare. Det känns helt klart som det är mitt bästa nude i alla fall för jag har mera rosa än beige naglar.

 8. Sussie skriver:

  Detta var verkligen en bra revansch, det blev jättefint! :)

 9. Pingback: NailArt Sunday: Funky french med glittriga tippar | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack