NailArt Sunday: Funky french med glittriga tippar

Den här veckan är det fritt tema på NailArt Sunday och då tänkte jag slå till med en av mina favoritmanikyrer, nämligen funky frenchen. Den här gången valde jag att prova nått lite annorlunda än jag brukar dock med ofärgad nagelbädd och bara färg på tipparna. Dock kanske det ska tilläggas att ofärgad inte behöver betyda olackad utan här har jag helt enkelt testat att använda bara ett lager av L’Oreal Marie Antoinette som nudelack som jag pratade om tidigare. På tipparna har jag ett av mina favoritlack; Orly Go Deeper.

Funky French med L’Oreal Marie Antoinette och Orly Go Deeper

Jag tycker att Marie Antoinette fungerade riktigt bra som nudelack i det här sammanhanget. Det är ju inte helt täckande, men det hade jag inte vänta mig heller efter ett lager, utan det är ju mest för att ge lite extra fräschhet till nagelbädden (även om det kanske inte hade behövts. Hurra för nagelvårdsresan,typ!) Men även om det ju inte täckte helt blev det mera skirt än flammigt. Jag lyckades kladda till det lite på långfingret dock så det blev lite flammigt där så därför valde jag att sätta fast strasstenarna på långfingret i stället för ringfingret som jag planerat. Nån gång måste man ju variera accentnagel också!

Funky French med L’Oreal Marie Antoinette och Orly Go Deeper

Den här manikyren fick jag faktiskt beröm för av expediten på Kicks när jag köpte mina tröstelack här i veckan. Dock trodde hon att det var salongsnaglar, eller åtminstone hemmafixade lösnaglar, men näpp, det är både mina egna äkta naglar och min egna lackning. Jag vet ju att det är vanligt i lösnagelsammanhang att ha just ofärgade naglar med färgade tippar så det kanske inte är så konstigt. (Själv hade hon ett rosa lack ur IsaDoras Suger Crush kollektion, mycket snyggare IRL än på promobilderna jag sett. Hade jag haft råd att jag köpt det också, utöver Ocean Crush)

Funky French med L’Oreal Marie Antoinette och Orly Go Deeper

1 lager Essie Nourish Me
1 lager L’Oreal Marie Antoinette
2 lager Orly Go Deeper
strass – okänt märke (gåva)
3 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i L'Oreal, Nagellack, Nailart, Orly och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till NailArt Sunday: Funky french med glittriga tippar

 1. Camilla skriver:

  Oj, vad snyggt det där var då! Förstår du fick frågan om naglarna! :-)

 2. Åhhh wow, det blev ju skitsnyggt!! Älskar Funky French, så kul med olika variationer. :-) Du har lyckats verkligen. :-)

 3. Lela skriver:

  Funky French är snyggt, fräscht och så snabbt att göra:)

  • Annefia skriver:

   Exakt! Och jag gillar helt klart snabb och enkel men snygg nailart även om det kan vara kul med nått lite mer tidskrävande ibland också.

 4. Alexandra skriver:

  Snyggt! Gillar när man blandar in nude i nailart!

 5. Underbar funky french! Jag älskar stenarna!

 6. Sminkan skriver:

  Så oerhört snyggt! Jag gillade verkligen det här!

 7. LadyNight skriver:

  Snyggt! Go Deeper är verkligen ett underbart lack. Och vad tjusigt det blev med stenarna till :D

  • Annefia skriver:

   Tack! Det är ett av mina favoritlack för det är dels otroligt vackert och så funkar det till så många olika saker. Och ja, stenarna är du ju bekant med sen innan, det är jättekul att leka med dom.