Jag hade fel!

Jag vet att jag skrivit tidigare att jag inte ägde nått rött nagellack men när jag idag letade efter ett lämpligt snöre (till ett balkongrelaterat pysselprojekt) visade det sig att det hade jag VISST DET!

Ett RÖTT nagellack!!!

Det heter Colours Nature Aubegine Divine (från Yves Rocher med andra ord) och det är ca 100 år gammal och enormt tjock och kletigt, men det GÅR att öppna korken (trots att korken och flaskan är kladdiga av lack som runnit ut och torkat för ca 95 år sen) så jag har funderingar på om det går att återställa det med Seche Restore, så där bara för att. Jag vill i och för sig minnas att jag inte trivdes med lacket när det begav sig (hade också ett läppstift i samma färg som jag trivdes ännu mindre med) men ändock… lite nyfiken är jag ju…

Det här inlägget postades i Nagellack, Udda Lackmärken och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Jag hade fel!

 1. Klart du ska testa….hihi.
  Förresten, jag har nominerat dig till ett Sunshine Award på min blogg. :-)

  • Annefia skriver:

   Jag såg det! Vilken jättegullig motivering dessutom!

   Jag kommer blogga om det hela nån dag när jag mår lite bättre än jag gör idag (hoppas på i morgon)

 2. Sminkan skriver:

  Hmm… Ja, du kan säkert rädda det. Jag tror blint på Seche Restore. Frågan är om det är värt det. :D

  • Annefia skriver:

   Jag har räddat ett annat, lila (duokromt) lack som var i mycket värre skick. Men det lacket var ju definitivt värt det och det är jag ju inte lika säker på att det här är.

 3. Sanna skriver:

  Testa! Bara att måla om om du inte skulle trivas med det längre.. =)

  SV: Ja nu är jag bra sugen på att få hem hönsen.. =)

  Hoppas att du får en fin nationaldag, själv firar jag inte men ändå.. ;)

  Kramar
  Sanna

  • Annefia skriver:

   Jag får vä se till att måla när solen är uppe så jag kan fota snabbt om jag får bråttom att ta bort det. LOL

   Jag firar inte heller. Har man inte vuxit upp med firandet så kommer det ju inte naturligt. Tyvärr har jag en riktigt risig ME-dag också men humöret och vädret är ju bra i alla fall.

   Kram!

 4. Tror faktiskt att jag en gång ägt samma lack och nyans. Vet faktiskt inte om jag skulle ha försökt mig på att rädda det utan satsat på ett snyggare rött ;-)

  • Annefia skriver:

   Nej, det är ju inte så där väldans snyggt precis även om färgen är mycket snyggare IRL i alla fall (lite mer vinröd och lite mindre torkatblodbrun). Skulle jag skaffa ett rött lack idag skulle det vara ett jelly fullt med glitter annars får det nog vara.