Depend 361 (tråkigt namn men snyggt lack)

Depend Dewdrop… eh förlåt, jag menar förstås Depend 361 (kommer dom nånsin ge oss riktiga namn?) är ett lack som jag kunde hämta ut gratis på Kicks tack vare en värdekupong så det är ju väldigt lätt att säga att det är värt sitt pris, men det hade det varit även om jag betalat fullpris för det (eller köpte det som ett exklusivare lack) för 361 är nog det snyggaste Dependlack jag har (och jag har ganska många). För mig är det ett lack som träffar mitt i prick och ett sånt där lack som gör att mina naglar ser både längre ut och snyggare i formen.

Depend 361

Depend 361 är inte enfärgat grönt utan innehåller det blå skimret som är så vanligt förekommande i årets sommarkollektion. Jag vet att en del tycker att det kanske är lite för mycket sånna lack i kollektionen men själv gillar jag verkligen det skimret som ger lacket både lätthet och djup. Lacket var dessutom lätt att måla med, höll väldigt bra och var helt enkelt trevligt på alla sätt och vis.

Depend 361

Strasstenarna är förövrigt samma som i min senaste funky french. Eftersom dom överlevde när jag tog bort det gamla lacket och bara låg där framför näsan på mig fick dom hänga med en vända till även om jag efter jag petat dit dom nog kände att just det här lacket inte behövde nått extra bling men då var det ju för sent.

Depend 361

1 lager Essie Nourish Me
3 lager Depend 361
strass – okänt märke (gåva)
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Depend, Nagellack, Nailart och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Depend 361 (tråkigt namn men snyggt lack)

 1. Sminkan skriver:

  Ja, jag tycker också den här är snygg! Jag minns att jag lovade dig det rosa och det lila också, och jag tänker att du kanske vill ha effektlacket också? Jag har alla fall lagt undan dem.

 2. Sminkan skriver:

  Allt, jag vet att jag inte lovade dig det gröna som du redan ha, men min meningsbyggnad lider av värktablett-snurr…

  • Annefia skriver:

   Det tycker jag låter positivt, ja alltså inte värken och snurrigheten men att du kanske fått tabletter som kah göra lite nytta nu så du slipper ha så ont. Dessutom fick jag läsa igenom kommentaren ovan flera gånger innan jag såg det där ”ocksåt”.

 3. Ett härligt grönt lack verkligen, fint med det blåa skimret.
  Otroligt vad dina naglar växt och din lillfingernagel ser sååå lång och fin ut. :-)

  • Annefia skriver:

   Tack!

   Lillfingernageln är helt klart min stolthet just nu och dom andra är tillslut längre än dom varit nån gång förut under nagelvårdsresan. Jag hde ju en svacka där när jag slog av hörn och var tvungen att fila ner dom andra lite så det upplevdes ju som att dom stod still i växten, men nu har dom börjar bli längre igen. Yay!

 4. Sussie skriver:

  Detta var jättefint, skimrets färg kompletterade grundfärgen på ett bra sätt! Hehe, det finns alltid plats för lite extra bling på naglarna :)

 5. Ett underbart lack! Jag gillar skimret!

 6. Pingback: Depend 366 | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack