Katterna i stugan!

Ooopsie, jag blev visst lite upptagen i dag så ni får nöja er med lite bilder på katterna i stugan i stället för fiskenagelbilderna som jag tänkte visa… Alltså bilder på MINA naglar när jag fiskade, inte på fiskarnas naglar.

Måns dricker vatten!

Det var lite läskigt i stugan första kvällen men sen hittade katterna den fantastiska övervåningen på våningssängen full av täcken, kuddar och filtar som dom kunde gräva gångar och bygga kojor i och sen var allt frid och fröjd. Tyvärr saknar jag bilder på det hela eftersom katterna inte syntes, men stoppade man in handen under femton lager sängkläder kunde kan hitta en spinnande katt.

Smulan i fönstret

Smulan älskade alla knott som hon fick jaga. Tydligen är knott roligare än alla andra insekter (möjligtvis med undantag för harkrankar). Först kunde jag inte begripa hur knotten tog sin in trots myggnätet men sen visade sig att Smulan rev ned nätet för att släppa in dom. (Nätet var bara ett tunt tyg fäst med kardborreband inte ett kraftigt plastnät i en träram som jag har här hemma så fönstren är bara öppet en liiiten glipa och helt kattsäkra, dock inte knottsäkra)

Det här inlägget postades i Katterna, Prat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Katterna i stugan!

 1. Lene skriver:

  Awwwww . . . . jeg har lyst til at røre ved dem. Måns er bare SÅ bedårende.

 2. Sminkan skriver:

  Så härligt att få bygga små kojor och tunnlar! Skönt att kissarna också fick ha semester! Åt de någon färsk fisk?

  • Annefia skriver:

   Dom fick ingen rå fisk (vi stekte, rökte och grillade den på plats när vi var ute) däremot fick dom smak den rökta siken som uppskattades väligt.

 3. Så söta!! Härligt att de med fick semester! :D

  • Annefia skriver:

   Det är klart katterna måste hänga med på semester också (även om det är lite läskigt i början med ett nytt ställe). Som mest har jag haft med mig fem katter och två marsvin på semester. LOL

 4. Emma P skriver:

  Så härligt med lite semester för dig och katterna! Babs är hemma hela sommaren, hon tycker att allt annat vore helt idiotiskt. Åh andra sidan har hon ett helt hus med kattlucka och liten trädgård och en rätt soft tillvaro och såklart kattvakt när vi åker bort så det kan nog vara att uppfatta som semester för jämnan:)

  • Annefia skriver:

   Jag tror nog Babs är gladast över att få stanna hemma. Katter är ju sällan så imponerade över bilresor och nya platser men tack och lov funkar mina katter att ta med nu när jag inte hade nån kattvakt. Dom var verkligen supersnälla och lugna i bilen.