ArtDeco Peacock Feather Green

Eftersom ni nyss fått see ArtDeco Peacock Feather Green som underkläder till ett glitterlack så är det ju inte mer än rätt att ni får se lacket för sig själv också. Peacock Feather Green är så vitt jag vet en Peridot-dupe (jag har inte Peridot själv så jag kan inte direkt jämföra men jag har sett andras jämförelser) och därför vackert multikromt och väl värt att se på egen hand. Lackets huvudfärg kan väl närmast beskrivas som guldgrönt med den skiftar hela tiden mellan, guld, brons, ljusgrönt, mörkgrönt och blått och jag är riktigt nöjd med att jag lyckats fånga så många olika nyanser på bilderna. Tyvärr är det metallic med allt vad det innebär av synliga penseldrag och sånt, men låt oss inte fokusera på penseldragen utan njuta av färgspelet i stället.

ArtDeco Peacock Feather Green

ArtDeco Peacock Feather Green

ArtDeco Peacock Feather Green

ArtDeco Peacock Feather Green

Det här är ett av lacken ur 3,5 kilospåsen och intressant nog har det en etikett skriven med kyrilliska bokstäver.

ArtDeco Peacock Feather Green

ArtDeco Peacock Feather Green

1 lager Essie Nourish Me
3 lager ArtDeco Peacock Feather Green (227)
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i ArtDeco, Nagellack och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till ArtDeco Peacock Feather Green

 1. Sminkan skriver:

  Det är från Bulgarien, därav etiketten.

 2. Ett fint lack med fina skiftningar. :-)

 3. Elin/Nailmanic skriver:

  Fint lack! Jag har förresten nominerat dig till Blog Your Heart Out Awards, du hittar mer info på min blogg :)

 4. Jag är ingen Peridot-fan, men det var fint på dig! :)

  • Annefia skriver:

   Tack! Jag har aldrig haft det där akuta suget efter Peridot heller men jag tycker att det är väldigt kul att ha det här lacket. Det är snyggare än jag väntat mig.

 5. Helena skriver:

  Fortfarande en superfin färg på lack.

 6. Pingback: Depend 2084 – Peacock Shades | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack