Depend 368

Ooops, råkade visst stuka handleden lite men nu gör det inte lika ont att skriva längre så nu tänkte jag visa ett Dependlack som jag bar tidigare i somras, nämligen Depend 368. Rosalila jelly med samma blå shimmer/glassflecks som rosa 366 och gröna 361. Jag gillar alla tre men det gröna är favoriten. Effektlacket 363 från samma kollektion är inte dumt det heller… bara så ni vet vad som väntar i framtiden…

Depend 368

Depend 368

Depend 368

1 lager Essie Nourish Me
3 lager Depend 368
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Depend, Nagellack och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Depend 368

 1. Nej men usch det låter inte alls bra. Du ska vara rädd om dig ju! ♥
  Hoppas det läker fort.
  Ett fint nagellack du visar upp, du passar väldigt bra i det. :-)

  • Annefia skriver:

   Tack!!! (för både lackberöm och omtanke)

   Jag VAR rädd om mig, jag satt bara på köksoffan och plockade matvaror ur en plastpåse men ja, eftersom jag är som jag är så lyckades jag ju vrida till handen ändå. Ibland ska det inte mycket till, i synnerhet inte när jag är i farten. LOL

 2. Mrs Data skriver:

  Men AJ! Skönt att det gått över i varje fall.

  Jag har nominerat dig till en blog award! :)
  http://mrsdata.blogspot.se/2013/08/blog-your-heart-out.html

  • Annefia skriver:

   Tack! :o) Så kul!

   Jo, handleden är nästan helt återställd nu. Det är bara vissa (korkade) saker (som jag gör utan att tänka mig för) som fortfarnade gör ont.

 3. Sminkan skriver:

  Lacket är jättefint på dig, så klart. Och typiskt med handleden…

  • Annefia skriver:

   Tack! Jag trivs verkligen bra med dom här lacken!

   Det är liksom väldigt mycket jag, det här med handleden kan vi ju säga. Jag kanske inte skulle vinna Klump & Klant-VM men jag skulle definitivt ta mig till final. LOL

 4. Ser riktigt fint ut på dig! Hoppas handen blir bra fort!