Blog Your Heart Out Award

Dom senaste dagarna har jag fått två ”Blog Your Heart Out”-awards från Nailmanic-Elin och MrsData TACK!!! :o)

Blog Your Heart Out Award


The rules for this nomination are:

Answer 5 given questions and nominate 5 other bloggers with less than 100 followers. The nominees should also be told that they are nominated.

(Här tänker jag fuska och strunta i antalet följare och helt enkelt bara nominera dom jag VILL nominera. Om man inte är först ute är det svårt att begränsa sig till folk som både har få följare och inte redan fått priset)


1. What/Who encouraged you to start blogging?

Eh… jag konstaterade nyligen att jag hunnit avverka 7 olika bloggar sen -99. När jag började kallades det dock ”Dagbok på nätet” i stället för blogg och jag minns inte riktigt längre vad som fick mig att börja. Jag antar att det var en kombination av min kärlek till det skrivna ordet och andra spännande bloggar/dagböcker jag läste (och ja, att jag helt enkelt har svårt att hålla tyst. LOL)

2. How did you chose what topic(s) to blog about?
Det gjorde jag inte! När jag startade just den här bloggen var iofs huvudsyftet att ha nånstans att visa mitt pyssel men samtidigt kände jag att jag inte ville begränsa mig till ett enda tema den här gången. Dom flesta av mina tidigare bloggar har varit rena temabloggar och för eller senare har det gjort att jag känt mig begränsad och tappat lusten så den här gången bestämde jag mig för att helt enkelt låta bloggens tema/ämne vara ”Annefia” och sen blogga om det jag har lust med just för stunden. Från början var det ju pyssel och numera bloggar jag mer och hellre om nagellack men bloggen kommer alltid att vara uppblandad med diverse annat svammel och vem vet hur den kommer att utvecklas i framtiden.

3. What is something that most people don’t know about you?
Min farmor kommer från Norge och jag brukar säga att det är därför jag är som jag är. Vad har du för ursäkt?

4. What three world describe your style?
Min stil? Ska det vara min bloggstil, min klädstil eller min nagellacksstil då eller? Jag misstänker bloggstil med tanke på det övriga temat.
1. Svamlig Ordrik
2. Humoristisk (eller en touch av humor snarare, det är ju inte en humorblogg direkt men det blir för många ord)
3. Annefia-ig

5. What do you like to do when you’re not blogging?
Framgår inte det rätt bra av dom saker jag bloggar om? Typ katter, balkongen, måla naglarna, fiska, pyssla och diverse nörderier plus en massa, massa annat som antingen förr eller senare kommer dyka upp i bloggen eller också känns för personligt (eller ointressant) för att blogga om.

My 5 nominees are:

Pysselstund – Lady Night
Sminkan & Emma – Emma
Sminkan & Emma – Sminkan
(Ja, båda två! Dom må ha gemensam blogg men dom ÄR olika individer)
Little Miss Nailpolish – Jezzica
Lacky Corner – Helena

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Om bloggen, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Blog Your Heart Out Award

  1. Jag blir alltid lika varm i hjärtat när någon nominerar mig till en award! Tack snälla för att du tänkte på mig! Nu har jag ju redan gjort den här awarden en gång (den kom från mig från början via Bulgarien ;)) så det känns inte rätt att göra den igen, men åter igen – tack söta du!

  2. Sminkan skriver:

    Jag ”får” nog inte göra den eftersom jag har ”för många” läsare, om man nu kan ha det, men det är jätteroligt att bli tänkt på. Jag menar, det värmer så otroligt att någon gillar det man gör och vill uppmärksamma en. Jag vill ge dig en stor kram och hoppas verkligen du förstår hur mycket det betyder! ♥

    • Annefia skriver:

      Det är ju här jag valde att vara rebellisk och strunta i regeln om antalet följare. Jag föredrog helt enklet att nominera som jag ville i stället för att begränsa mitt urval. Men det är helt okej om du inte känner för att vara fullt lika rebellisk och svara. Så länge du känner att jag tycker att både du och bloggen är speciella så är jag nöjd.
      *kram tillbaka*

  3. Så kul med såna här inlägg, man lär alltid känna personen lite mer bakom bloggen. :-)

  4. Helena skriver:

    Tack söta du! Har nog också för många läsare, men jag tänker nog fuska lite ;)