Kräftor kräva dessa naglar!

Weeeee!!! Kameran är tillbakafådd och även den här veckans NailArtSunday-tema är Fritt Val så nu kan jag äntligen visa er mina kräftklor, eller ja, det är ju inte kräftklor utan snarare kräftskallar, men i alla fall den manikyr jag bar på förra helgens kräftskiva.

Kräftnaglar

Från början hade jag tänkt en mer avancerad nailart med vita naglar med kräftor och dillkronor men sen räckte inte tiden till riktigt för nått så pilligt så det fick bli röda naglar med ögon i stället. Nagelformen ser ju lite grand ut som kräftskallar/kräftsköldar med.

Kräftnaglar

Det röda lacket kommer från 3,5 kilospåsen och är kanske inte ett favoritlack men det var himlans praktiskt att numera bara kunna plocka fram ett rött lack ur gömmorna när jag behövde det. Egentligen gillar jag bara rött i form av glittrigt jellylack men jag får väl trösta mig med att Orly Ignite i alla fall var ett jellylack. Och ni som älskar rött borde ju få ert lystmäte tillfredställt med bilden ovan. LOL

1 lager Essie Nourish Me
3 lager Orly Ignite
1 lager Seche Vite
Svart: NordicCap/Star Nails NP12
Vitt: Depend Art Liner 1063
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Depend, Nagellack, Nailart, Nordic Cap/Star Nails, Orly och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

24 kommentarer till Kräftor kräva dessa naglar!

 1. Hihi såååå härliga och söta. :-)

 2. Ignite är inte så dumt faktiskt! Å hela manikyren är ju bedårande! Såååå söta små kräftor!

  • Annefia skriver:

   Kul att du gillar mina små kräftor! Jag tyckte Ignite såg lite för mycket ut som färskt blod för min smak men det blev bättre när jag fick dit ögonen (en kommentar som kan låta väldigt makaber om man inte vet vad det handlar om. LOL)

 3. Mrs Data skriver:

  Guuud vad söta! Och jag tycker inte ens om kräftor. ;)

 4. Lela skriver:

  Enkelt och effektfullt:) Söta blev dem till skillnad från riktigt kräftor som mest ser obehagliga och elaka ut.

 5. Sminkan skriver:

  Härligt! Jättefina kräftor och Ignite var ju snygg på dig! Tänk om jag lyckas omvända dig en dag till att älska rött!

  • Annefia skriver:

   Tack!!! :o)

   Jag HAR faktikst älskat rött nagellack så där i början på 90-talet. Ju rödare desto bättre och gärna ihop med lika rött läppstift, röda pumps och röda detaljer på kläderna med så det är inte som orange som är en färg jag alltid haft svårt med (utom i form av ringblommor och apelsiner) utan det handlar nog mer om att jag fått en överdos och tröttnat och ändrat smak helt enkelt.

   Men det ÄR ditt fel att jag har Emily de Molly No Love Lost på önskelistan (och nått mer rött jellyglitter tror jag) Hallonsyltröda lack = snygga , blodröda lack = inte lika kul, röda krämlack = gääääääsp.

 6. Nageldraken skriver:

  Jag tycker det var ett väldigt snyggt lack, även om det är långt ifrån unikt. Och jag gillar verkligen dina kräftskallar! :-)

  • Annefia skriver:

   Kul att du gillar dom! För mig är nog Ignite lite av ett mellanlack och nailartslack. Men det är ju möjligt jag plockar fram det igen till julen.

 7. Camilla skriver:

  Jag gillar rött och tycker både färgen och kräftprickarna är jättefina!

 8. Emma P skriver:

  Men gud så sött! Verkligen en underbar manikyr:)

 9. Helena skriver:

  Underbara! Nu gav du mig inspiration till vad jag ska ha på lördag när jag ska på kräftskiva :)

 10. Lene skriver:

  Jeg kan virkelig godt lide den her nailart. Det kan godt være du ikke bryder dig så meget om rødt, men det er bare SÅ passende til lejligheden. Jeg synes det er godt du ikke lader dig begrænse, men også kan bruge farver du ellers ikke er så vild med, når det passer til lejligheden.

  • Annefia skriver:

   Jo, rött var bara så rätt här och det här med att få till nånting med färger eller teman eller vad det nu är som jag inte är lika förtjust i själv tycker jag är en spännande kreativ utaning. Jag är ju VÄLDIGT nöjd med mina kräftnaglar oavsett färgen på lacket (och det är ganska okej för att vara rött i alla fall)