NailArt Sunday: Stjärntecken

Förra veckans söndagsnailart< /a>gillade jag ju inte alls men den här söndagen är jag desto mera nöjd. Temat för NailArt Sunday den här veckan är Stjärntecken, nått som jag valt att tolka på flera olika sätt då jag var sugen på en ”nailartskittle” eller vad man nu ska kalla det med olika nailart på alla naglarna men med en gemensam färgskala och i det här fallet också ett gemensamt stjärntema. Jag vet att temat är stjärntecken inte stjärnor men en stjärna kan ju också vara ett tecken/en symbol så på dom flesta naglarna har jag följt stjärntemat i första hand.

Tema: Stjärntecken

På pekfingrarna har jag gjort en omvänd gradient med det holografiska silverglitterlacket China Glaze Nova (både namnet och glittrandet känns passande), på långfingrarna har jag lagt effektlacket Sminkans Stjärnhimmel med holografiska stjärnor, på ringfingrarna har jag använt stjärnformade strasstenar och till sist effektlacket Depend 363 på lillfingrarna för att symbolisera det svaga ljuset från långväga stjärnor (den närmast stjärnan vi har lyser ju mycket starkare än så dock. LOL)

Tema: Stjärntecken

På tummen valde jag dock att vara temat mera bokstavstroget så där målade jag symbolen för mitt eget stjärntecken, tvillingarna, med hjälp av silverfärgade prickar. Det blev riktigt snyggt och prickarna kan man ju välja att se som stjärnor om man vill (dock är det ju frågan om symbolen för stjärntecknet, inte själva stjärnbilden) även om jag tycker det ser lite ut som nitar på en skinnjacka också. LOL

Tema: Stjärntecken

Jag blev som sagt var väldigt nöjd med den här veckans nailart, enda problemet är att jag borde haft nån riktigt glammig fest att gå på i helgen för att visa upp naglarna, men det fick jag klara mig utan. Vilken nagel gillar du bäst?

Tema: Stjärntecken

1 lager Essie Nourish Me (sista dropparna)
2 lager Nordic Cap/Star Nails NP12
Tumme: Depend 047
Pekfinger: China Glaze Nova
Långfinger: Sminkans Stjärnhimmel
Ringfinger: Strasstenar okänt märke
Lillfinger: Depend 363
1-4 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i China Glaze, Depend, Nagellack, Nailart, Nordic Cap/Star Nails, Sminkan och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till NailArt Sunday: Stjärntecken

 1. Wow så snygga, riktigt bra gjort! :D

 2. Helena skriver:

  Snyggt och en kul tolkning! Själv har jag varit fräck nog att kopiera en av dina designer ;)

 3. Sååå otroligt snyggt! Gillar det tokmycket. :-)

 4. Sminkan skriver:

  Ja, det svarta och silvriga är ju sammanhållande så jag tycker också det är fint!

  • Annefia skriver:

   Det är ju dessutom du som lurat mig att börja våga använda svart lack eftersom jag fått två effektlack av dig som passar bäst över svart. I synnerhet var det ju Stjärnhimmel som fick mig att gilla svart.

 5. Lela skriver:

  Svart och silver är snyggt ihop och drar ju genast tankarna till en stjärnklar natthimmel:)

 6. Gelic' nail art skriver:

  Kul tolkning av temat, det måste ju inte vara ordagrant jämt :D

  • Annefia skriver:

   Nej, ibland är det ju kul att tänka till lite extra och med olika nailarts på varje nagel lyckades jag ju både klämma in det ordagranna och mera friare tolkningar.

 7. Kul idé och läckert utfört! Kul att veta att du är tvilling :) Själv är jag våg.

 8. Emma P skriver:

  Jättefint! Och kul att det känns så sammanhållet trots att alla naglarna är olika…

 9. Pingback: NailArt Sunday: Svart/vitt | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack