NailArt Sunday: Skittlette

Dagens NailArt Sunday-tema är skittlette. Du kan läsa mer om skittlettes här men om jag har fattat det hela rätt så ska minst två av naglarna vara accentnaglar och minst två av naglarna ska vara lika (är alla fem naglarna olika är det i stället en skittle). Skittlettes är nånting jag varit sugen på ett tag men inte riktigt hunnit med att testa. Det var jättekul dock så det lär bli fler i framtiden.

Pastellig skittlette

Jag valde att utgå från mitt nya glitterlack Smitten Adeste Fidelis, ett önskelistelack som jag fått av Johanna, och sen matchade jag det lacket med rosa Nubar Isis Purple (från Sminkan), vita Wet n Wild Break the Ice (också från Sminkan) och IsaDora Marzipan (som jag, tro det eller ej, köpt helt själv. LOL). Eftersom mina paket också inhöll pärlor och striping tape kunde jag ju inte låta bli att leka lite med dom. Det här är mitt allra första försök med striping tape och jag behöver nog öva ett tag till på det.

Pastellig skittlette

*Mutter, mutter, höstsol, mutter, konstiga färger, mutter*

1 lager Essie Nourish Me (sista dropparna)
Tumme och pekfinger: Nubar Isis Purple
Långfinger: Smitten Polish Adeste Fidelis
Ringfinger: Wet n Wild Break the Ice + Nubar Isis Purple + IsaDora Marzipan
Lillfinger: IsaDora Marzipan
1-3 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i IsaDora, Nagellack, Nailart, Nubar, Smitten, Wet n Wild och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

27 kommentarer till NailArt Sunday: Skittlette

 1. Malin skriver:

  Jättesnyggt! Och väldigt bra matchning av de andra lacken mot glittret! Älskar Adeste Fidelis!

  • Annefia skriver:

   Jag med! Det är verkligen superljuvligt! Det är kul med lack man drömt om som sen lever upp till förhoppningarna.

   Kul att du gillade matchningen. Jag var rädd att det blivit lite för rörigt.

 2. Lela skriver:

  Fin harmoni mellan färgerna:)

  (Du har dessutom en award att hämta hos mig om du skulle vara sugen på det)

 3. Amy skriver:

  Riktigt snyggt och välmatchat! :-)

 4. Johanna skriver:

  Åh vad fint! :-) Härliga ”Annefia-färger”!

 5. Men åååååh vad fint!! Så harmoniskt och ändå lekfullt! Får lite Tilda-känsla av dessa! (Du vet Panduros Tildakollektion) :)

  • Annefia skriver:

   Tack! Så kul att du tycker det blev snyggt. Jag hade jag inte ens tänkt på men du har absolut rätt. Det är helt klart Tilda-känsla över det hela.

 6. Jennysjox skriver:

  Åh så snyggt! Härliga färger ihop!

 7. Sminkan skriver:

  Vackert! Jag gillar att färgerna hör ihop liksom, det gör att det inte blir rörigt utan känns ”rätt”.

 8. Helena skriver:

  Vilka mjuka fina färger du använt! Jättefint :)

 9. Emma P skriver:

  Men åh, vilken ljuv skittlette du har gjort! Superfina färger ihop och så sött med pärlorna!

  • Annefia skriver:

   Tack! Så glad jag blir! Jag gillade verkligen pärlorna jag också och kommer använda idén fler gånger. Fast det var en lite knepig känsla att ha ”utväxter” på pekfingrarna. LOL

 10. Camilla skriver:

  Jättesnygg färgkombination, som glass! Den tresmaksglassen som ”alltid” funnits. Supersött!

 11. Anki skriver:

  Åh vilka fina(söta) färger ihop. Den vart jättefin hela manikyren.

 12. Åhhhhh så läckert!!! Undrar hur ni gör för att komma på nail art manikyrer? Jag själv är helt hopplöst tråkig….

  • Annefia skriver:

   Mycket kommer ju av sig själv eftersom kreativitet är en så stor del av den jag är men sen får jag ju väldigt mycket inspiration från andra också, både i bloggar och via instagram (oj så mycket snyggt jag sett sen jag skaffade instagram) och så finns det ju tutorials på YouTube med. En del av dom bloggar jag länkar till visar väldigt mycket nailart, t.ex Gelic, My Nialpolish Online, Newlypolished och The Nailasaurus.

 13. Pingback: NailArt Sunday: Ljusblå skittlette | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack