NailArt Sunday: Vårinspirerad funky french

Här är vårlängtan stark så jag tyckte att nu när vi har fritt val i NailArt Sunday igen så kunde det vara passande att muntra upp tillvaron med lite vår på naglarna i form av en funky french med nyutslagna björklöv. Jag kanske ska tillägga dock att den här idén INTE är min egen utan lånad från Sussie/Fastnaglad. Jag förälskade mig i hennes björkris-funky french för snart ett år sen och här är min tolkning.

Vårinspirerad funky french

I brist på lämpligt nudelack fick det bli ljusblått (IsaDora Miami Blue) i stället för att symbolisera klarblå, molnfri himmel (nått jag också längtar efter) och i brist på penslar fick jag hålla till godo med tandpetare och dotting tools. Alltså SOM jag har letat efter mina penslar, både dom gamla och dom nya. Tror nästan det vilar en förbannelse över dom. Nån som är bra på penselvoodoo?

Vårinspirerad funky french

Penselbrist till trots tycker jag i alla fall att naglarna blev riktigt vårlika och härliga. Längtar efter att björklöven ska så ut på riktigt nu även om det ju dröjer att tag till innan det är dags. Vår = väldigt mycket min grej!

1 lager Essie Nourish Me
2 lager IsaDora Miami Blue
2 lager Nordic Cap/Star Nails NP13 (på tipparna)
1 lager Seche Vite
Oumaxi Akrylfärg (björkriset)
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i IsaDora, Nagellack, Nailart, Nordic Cap/Star Nails och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

26 kommentarer till NailArt Sunday: Vårinspirerad funky french

 1. Sminkan skriver:

  Jäkligt snyggt och vårlikt! Fantastiskt!

 2. Fröken Nilsson skriver:

  Åh va ljuvligt!!!
  Jadu våren är verkligen efterlängtad!! tänk att sitta i vårsolen med en balja kaffe *drömmer*

 3. Anki skriver:

  Oj va duktig du är, jättefint.

 4. Alexandra skriver:

  Riktigt vårigt! Snyggt!

 5. Fingerfärger skriver:

  Åh, så fint! ♥ Vårigt och härligt! :D

 6. Nageldraken skriver:

  Jättefint! Nu fick jag också vårlängtan! :-)

 7. Emma P skriver:

  Men åh, fan vad snyggt rent ut sagt! Det här har du verkligen lyckats med!

 8. Lene skriver:

  Nej hvor er de fantastiske! WOW! Jeg er dybt imponeret. Jeg bliver også helt i forårshumør af at kikke på dem.

 9. Väldigt fint! Oavsett vilka verktyg du använt har du verkligen fått till det kanonfint!

 10. Lela skriver:

  Wow, för att ha haft en begränsad tillgång till verktyg är det galet snyggt! Och vem kan inte gilla mönstret liksom?;)

 11. Heeeelt fantastiska!! Underbara! Nu blev jag ännu mer sugen på vår ;)