Flower Power del 1

Den här veckans nailart-tema är Flower Power och jag tänkte ”tjuvstarta” här med lite äkta blomsterkraft, nämligen blommor som lever och frodas mitt i vintern i år.

Min frösådda pensé

Först min självsådda pensé som slog ut i oktober och blommade ända till jul. Den blommar inte längre men det har överlevt både snö och kyla.

Tusensköna?

Blommar gör däremot den här tusenskönan i gräsmattan nedanför min balkong! Eller ja, jag TROR att det är en tusensköna, det är lite svårt att avgöra från andra våningen och den är kanske i största laget, men blommar gör den i alla fall.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Balkongen, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Flower Power del 1

 1. Nageldraken skriver:

  Så härligt med lite blomster! Jag börjar verkligen längta efter våren nu!

 2. Fingerfärger skriver:

  Det har kommit upp många blad i rabatten här och det är så härligt! Hoppas det inte blir för kallt så de fryser bara. Ser fram emot att kunna kombinera blomkraften med nagelkraften i vår, att få sitta ute och titta på blommorna och samtidigt måla naglarna. :)

  • Annefia skriver:

   Så härligt det låter! Vi får väl se om du får till nån nailart inspirerat av blommorna. Jag har ju bara balkong och det blir ju inte riktigt det samma.

 3. Sminkan skriver:

  Härligt med vårtecken! Jag har haft färska kryddor hela vintern, det enda som dog var basilikan!