Cirque XX (över A England Princess Tears)

Alltså, jag är ledsen men det finns inga bilder i världen som kan göra fantastiska Cirque XX rättvisa! Det är liksom superglittrigt, supergnistrigt och superblingigt på en gång (plus lite holo dessutom) och den effekten går bara inte att fånga på bild, men jag har åtminstone gjort ett försök.

Cirque XX över A England Princess Tears

Cirque XX är ett metalliskt, pastellfärgat muliglitter med hexor i olika storlekar och färger. Flera av dom är också starkt holografiska och klarar av att visa sina regnbågar i väldigt svagt ljust. Bilden ovan är tagen i fullt regn och ändå sysn regnbågar på vissa av hexorna (se ringfingret i synnerhet).

Cirque XX över A England Princess Tears

Jag visade Cirque XX (som jag fått av Johanna) redan i höstas men jag tycker inte lacket kom riktigt till sin rätt i den layeringen så den här gången kombinerade jag det med det grålila hololacket A England Princess Tears plus att jag använde så mycket som hela tre lager av XX. Jag fulkomligt ÄLSKAR den här kombinationen!!!

Cirque XX över A England Princess Tears

Efter att ha burit lacket i snart en vecka nu har jag fortfarande inte tröttnat på att stirra på naglarna och det finns inte det minst spår av chip eller tipwear ens även om överlacket har börjat mattas av en smula. Men jo, snart ska jag väl ta mig i kragen att lacka om trots allt… i morgon eller så…

1 lager Essie Nourish Me
2 lager England Princess Tears
1 lager Seche Vite
3 lager Cirque XX
3 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i A England, Cirque, Nagellack och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Cirque XX (över A England Princess Tears)

 1. Nailtastic skriver:

  Det ser superfint ut! Blingfest!

 2. Emma P skriver:

  Det här är så extremt vackert, ett av mina favoritglitter!

 3. Sminkan skriver:

  Jättefint! Förstår att du behållit manikyren. Och hallå, till och med jag har haft exakt samma lack sedan i söndags. Inte ens toppat upp med mer överlack…

  • Annefia skriver:

   Visst är det? Vissa lack behåller man helt enkelt så länge man kan (fast ibland beror det ju på yttre omständigheter med). Nu blir jag förstås nyfiken på vad det är du burit så länge?

   • Sminkan skriver:

    Min gradient i persika med glitter från Pipe Dream. Det var mest tidsbrist och ork som gjorde att det fick sitta kvar. Och det faktum att jag inte ”måste” lacka om eftersom lack sitter bra på mig. Hade det flagat hade jag ju omprioriterat från slappa på soffan till byta manikyr.

    • Annefia skriver:

     Den var ju också jättesnygg så du kan ju inte ha lidit ALLT för mycket. Nu för tiden sitter dom allra flesta manikyrer väldigt bra på mig med (måste ju helt klart beror på hur naglarna mår). Håller med, dock, flagar det måste det bytas eller i nödfall när inte kroppen räcker till, lagas. Inte bara för utseendets skull utan för att mina naglar gärna går sönder i skarven mellan lackat och chippat.