Rosenbönsdags!

Jo… ja, just det ja, i går la jag mina vita rosenbönorna i blöt inför årets säsong. Det är lite så där att jag (mentalt) hoppas jämfota och viftar med armarna när det är gjort. Weeeee!!! Rosenbönor!!! …typ.. Älskar ju dom väldigt mycket. Rosenbönor utgör ju en väldigt viktig del av in balkongodling (väggarna och den massiva grönskan) och en väldigt viktig del av min sommarkost. Mums!!!!

Rosenbönor i blöt (och lite av mitt utsäde i tekoppen)

Om du googlat dig hit efter information om rosenbönor och vill veta mer än att dom smakar gott kan du läsa mer här (rent allmänt), här (om hur jag tillagar dom) och här (allt jag skrivit under etiketten ”rosenbönor”, typ för dig som är lite mera besatt av dig nyfiken)

Nu står dom på plats i köksfönstret

OBS! Detta är et sponsrat inlägg, Jag hjälper rosenbönorna att sprida kunskapen om deras förträfflighet så att dom kan nå världsherravälde inom grönsaksvärlden och bönorna i sin tur sponsrar mig med god mat, insynsskydd och utsäde inför nästa säsong. Bra deal om du frågar mig!

Det här inlägget postades i Balkongen, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Rosenbönsdags!

 1. Sminkan skriver:

  Haha, hos mig är det grönmyntan som fyller balkongen! ;D

  • Annefia skriver:

   Det låter härligt! Du behöver ju inte ”väggskapande” växter på samma sätt.

   Själv har jag ju pepparmynta men jag tror mamma skaffat sig chokladmynta i år och det måste jag nog… eh… låna… lite av henne.