Beltane – Valborg

Tänk så mycket som hänt i naturen sen Ostara! Hela april månad har det varit vår, vår, våååååååååår!!! Ja nästan sommar till och med. Björkarna har slagit ut, vitsippor och blåsippor har blommat (även om det inte verkar komma några blåsippor här i skogsbacken längre), fåglarna har kvittrat för fullt, jag har kommit i gång med balkongodlandet och har kunnat ha fönstret öppet varje dag. Både jag och naturen har börjat vakan till liv igen efter en alldeles för lång vinter!

Typikst nog har vädret varit sämre just idag, det har varit kyligare igen och mulet större delen av dagen. Just nu skiner dock solen en stund men störe delen av dagen har sett ut som på bilderna nedan.’

Beltane

Beltane

Beltane

Beltane

Beltane

Beltane

Jag har som vanligt valt att till största delen förlägga mitt Beltanefirande till Valborgsmässoafton. Det gäller ju att passa på när helgerna sammanfaller.

Beltane= wiccahögtid, läs mer hos Dimmornas Dotter

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Balkongen, Prat och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Beltane – Valborg

  1. Sanna skriver:

    SV: Tack och bock! =) <3

    Kraaaaaam
    Sanna