It’s just another manic Monday (måndagsuppdateringen)

Den senaste tiden har jag haft alldeles för många projekt på gång samtidigt! Jag gillar inte riktigt att ha många olika kreativa projekt på gång, det blir bara stressande och splittrande (nått som jag har extra svårt att hantera sen jag blev sjuk) i stället för kreativt och avkopplande. Det känns som om hjärtat inte riktigt finns med i skapandet utan det handlar bara om att producera och bli färdig, färdig, färdig.

Med andra ord känns det väldigt skönt nu när jag kan bocka av en massa projekt som blivit färdiga den senaste veckan:

Det betyder att nu kan jag äntligen lägga ner själ och hjärta och all min pysseltid på det jag helst VILL hålla på med, nämligen mina Hjärtekatter.

Hjärtekatt nr1

Hjärtekatt nr 1 är snart färdig han också. Allt som saknas är ett bakben, svansen, lite stoppning i magen och så själva hjärtat då.

Läs mer om Hjärtkatterna här!

Det här inlägget postades i Måndagsuppdatering, Pyssel, Sytt, Virkat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till It’s just another manic Monday (måndagsuppdateringen)

 1. Lovisa skriver:

  Så fin han kommer bli! Och är med såklart :) Hur många tänkte du virka? Jag läste att de hade visst fått in fler än 100 anmälningar om virkade Hjärtekatter, jätteroligt! Upp emot en 200 kan det säkert bli, med råge!

  • Annefia skriver:

   Tack!
   Just nu räknar jag med att virka två så får vi se om det blir nån mer senare med efter jag besökt min garnaffär (hon har bara öppet fre-sön). Men jag ska nog klämma in lite annat pyssel först för jag har mer jag vill få färdigt och jag vill inte bli sittandes med lika många projekt på gång som nyss.

   Jag tycker det vore kul att försöka få ihop 1000 kissar så att även barn på adra sjukhus kan få dom. Och kanske kan det bli nått mera bestående?

 2. Fiff skriver:

  Han kommer att bli jättesöt, din kise :-)

 3. jag skriver:

  Den kommer att bli jättemysig, precis som alla de andra du gjort.

 4. Elle skriver:

  Har läst ikapp nu och sitter fortfarande och dreglar över din smörgåstårta…*slurp*

  Vilka otroligt söta katter du virkar!! Helgulliga!
  Att de går till ett bra projekt gör det hela inte sämre. Jag hittar inte riktigt de rätta orden, men jag bugar av repekt för ditt engagemang! Det blir säkert uppskattat på sjukhusen!

  Ha en fin dag!
  Kram Elle

  • Annefia skriver:

   Kul att du läst i kapp, jag gör det också med viss bloggar (din bland annat faktiskt).

   Jag har fått tag på smörgåstårtsreceptet så det kommer så småningom. Förhoppningsvis redan idag.

   Kul att du gillar mina små missar. Det värmer verkligen mitt eget hjärta att hålla på med dom här Hjärtekatterna. Man tänker ju hela tiden på mottagarna och lägger liksom in en massa omtanke i sitt virkande.

 5. Hedvig skriver:

  Han har oerhört tjusiga morrhår må jag säga! :)

  • Annefia skriver:

   Tack! Jag har velat lite fram och tillbaka om dom skulle vara ”för mycket” men jag har ju sett att en del andra också broderat morrhår.