Dag 28. Väder

Snö!

Väder – en inte alltid särskilt trevligt upplevelse!

Jag erkänner villig, naturen BEHÖVER vattnas ibland! Och efter en aprilmånad med idel strålande solsken och nästintill sommarvärme och inte mycket till naturligt bevattning så antar jag att lite nederbörd kan bara nyttigt för växtligheten i naturen. Men det finns ju nederbörd och nederbörd… och sen vad vi har i dag som väl närmast kan kallas nedrigbörd.

Ett ljummet sommarregn hade ju varit att föredra, till och med ett gråtrist dagsregn hade varit bättre. Men snö????? SNÖ!!!!!! Inte trevligt alls om du frågar mig och det har tilltagit en hel del sen jag tog den här bilden dessutom.

Jag antar att det enda positiva jag kan säga om den här nedriga bördan är att jag äntligen fick till ett lämpligt motiv till Väder-dagen i den här evinnerliga listan. LOL

Nästa dag: Nyaste bilden på mig själv
Se hela listan här!

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat, Utmaningar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Dag 28. Väder

 1. LadyNight skriver:

  Det roliga tar alltid slut för tidigt. Men det var en fin start minsann! Får hoppas att resten av sommaren toppar april och håller sig undan alltför mkt regn. Och snö ;)

  Här haglade det idag :P

  • Annefia skriver:

   Jag hoppas på en lagom varm sommar (jag lider svårt av extrem värme) med lagom mycket regn (företrädesvis nattetid) för att hålla naturen frodig och grön men inte mer än så. Och så inget hagel, snö eller åska tack. Ja, men man kan väl alltid ÖNSKA i alla fall. LOL

 2. jag skriver:

  Nederbörden behövs verkligen, men det är inget kul att vara ute i den, i synnerhet inte när det är så kallt dessutom.
  Men nu kommer det att växa så det knakar efter det här.