Glassblogg – Ben & Jerry’s Cherry Garcia

Hurra! Ett mirakel har inträffat. Jag har lyckats åstadkomma tillräckligt med utrymme i min överfulla, lilla frys för att kunna klämma in lite glass för ovanlighetens skull. Detta måste absolut firas med Ben & Jerry’s glass och lite glassbloggande. Först ut är:

Ben & Jerry's Cherry Garcia

Beskrivning: Cherry Ice Cream with Cherries and Dark Chocolatey Chunks. Alltså, körsbärsglass med körsbär och bitar av mörk choklad.

Omdömme: Nammi, nammi, nammi! Självklart är den GOD! ALL B & J’s glass är GOD (eller i alla fall all jag smakat hittills). Dessutom råkar jag älska både körsbär och choklad och det är smaker som passar väldigt bra ihop.

Cherry Garcia har dessutom samma egenhet som alla andra B & J glassar jag smakat, den blir godare och godare för varje sked man tar och när man nått botten av burken vill man bara skynda sig ut för att köpa med av samma sort. (Hm… Borde inte deras glassar innehålla en varningstext?)

MEN… ja, det finns tyvärr ett men när det gäller Cherry Garcia och det tycker jag helst inte att det ska göra när det gäller glass i den här ohemula prisklassen…. Jag hade velat ha MER körsbärssmak och mera körsbär. Som det är nu tycker jag att smaken av den ganska bittra chokladen tar överhanden lite grand. Inget ont om chokladen som sådan, mörk lite bitter choklad passar alldeles utmärkt ihop med just körsbär, jag hade bara önskat att det funnits lite tydligare körsbärssmak för chokladen att passa alldeles utmärkt ihop med.

Ben & Jerry's Cherry Garcia

Smulans omdömme: Bara nosa, inte smaka (potatisskal är godare)

Mipans omdömme: Nammi, nammi, nammi! (Tyvärr saknas bildbevis)

Kommer jag köpa mer: Det kommer nog inte vara den första B & J jag sträcker mig efter i hyllan, det finns andra sorter som inte har några ”men”. Samtidigt inser jag att ända sen burken tog slut i går gått och önskat att jag hade en till burk i frysen (och det trots att jag har mina två favoriter som står och väntar på att bli uppätna och bloggade om) så jo, jag kommer nog köpa mer Cherry Garcia nån gång i framtiden.

Det här inlägget är inte sponsrat av Ben & Jerry’s, dom har varken betalat för min glass eller mina åsikter. Med andra ord så sitter jag nu och väntar på att B & J’s ska komma på den helt fantastiska idén att skänka mig en massa glass att blogga om. LOL Om jag ändå ska sälja min själ så får det ju gärna vara till en glasstillverkare. LOL

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Katterna, Prat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.