Möt Hjärtekatten Bruno!

Hjärtekatten Bruno

Bloggläsare, det här är Bruno!
Bruno, säg hej till bloggläsarna!

Bruno är min första Hjärtekatt, en liten knubbig sötnos som älskar glass (var han nu kan ha fått det i från?) och längtar efter att få sitt eget lilla hjärtsjuka barn att ta hand om. Bruno är väldigt ivrig att resa i väg och jag har sett honom rota runt bland bubbelkuverten redan men tyvärr måste han vänta på sin syster Hjärtrud som jag just börjat virka på.

Hjärtekatten Bruno

Det går undan riktigt med Hjärtekatterna nu! Jag var inne på bloggen och läste nyss och dom, nej förlåt VI, har lyckats samla ihop 69 katter på två veckor! Helt makalöst! Och inte så konstigt kanske att Bruno längtar efter att åka i väg och träffa sin kompisar på Hjärtekatts”bootcamp” där dom får lära sig hur man blir den allra bästa stödjande vän en liten virkad katt nånsin kan bli.

Jag är verkligen glad att få vara en del i det här projektet! Hjärtekattens slogan stämmer SÅ väl in ”Kanske den finaste virkningen du kan tänka dig”. Det här är HELT KLART en av dom finaste virkningarna jag gjort.

Bli en Hjärtekattsvirkare du också om du inte är det eller hjälp till genom att sponsra garn om du inte kan virka själv.

Det här inlägget postades i Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Möt Hjärtekatten Bruno!

 1. Elle skriver:

  Hjärtkatterna är så otroligt gulliga. Ska bli kul att lära känna Hjärtrud!
  Synd att jag lade virknålen på hyllan när jag fick barn. Hinner inte längre. Kanske jag börjar virka när de flyttat ut…*ler*
  Ha en fin helg!
  Kram Elle

  • Annefia skriver:

   Hjärtrud är ljusblå och jag har faktiskt kommit riktigt långt med henne redan. Hon bör vara färdig tills på onsdag när jag kan få hjälp att posta mina katter.

   Jag kan förstå att du har fullt upp med alla dina barn, i synnerhet dom små. Men du får ju utlopp för din kreativitet genom tårtbakande, trädgården och erat fina hus i alla fall.

   Tack det samma!

 2. jag skriver:

  Bruno blev jättefin och jag ser fram mot att få se lillasyster Hjärtrud också innan de reser iväg.

 3. Lovisa skriver:

  Så fin han blev! Jag kände först också att virka flera, men var så otålig på att få iväg lilla Lycka så det blev inget av det. Kanske det blir en till så småningom, så fort skolan är slut så får jag med tid till det!

  • Annefia skriver:

   Tack!!! :o)

   Hjärtrud kommer tack och lov bli färdig MYCKET snabbare än Bruno, annars hade inte jag heller haft tålamod att vänta. LOL

 4. Hedvig skriver:

  Vad fin Bruno blev! Jag håller också på med ett syskon till min kisse! :)
  Ps. Har mailat dig angående tygerna! :)