Hjärtekattsvecka! (måndagsuppdateringen)

Hjärtekatter

Möte hjärtekatten Bruno och hans syster Hjärtrud the Headless Heartcat! LOL

Den här veckan har helt och håller gått i hjärtekatternas tecken. Jag har virkat och virkat och virkat (och monterat en lite smula med) men okej då, jag erkänner, Hjärtrud är väl inte riiiiiiktigt färdig än. Visserligen hade ju Wednesday Adams en huvudlös docka men den dockan hade ju i alla fall armar och det är ju mer än vad Hjärtrud har.

Hjärtekatter

Eller ja, Hjärtrud HAR både huvud och armar dom är bara inte fastsydda än. Men huvudsaken (oavsiktlig ordvits, jag lovar) är ju att hon är färdig tills på onsdag för det är då jag kan få hjälp att posta katterna och det tror jag inte ska bli nått problem.

Läs med om Hjärtekatternas!

Det här inlägget postades i Måndagsuppdatering, Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Hjärtekattsvecka! (måndagsuppdateringen)

  1. Lovisa skriver:

    Ena underbara katter du har där! Hur går det med de levande katterna dock är något jag undrar, inget avundsjuketecken nu när de får en hel vecka för sig? ;)

    • Annefia skriver:

      Tack!!! :o) Dom levande missarna har naturligtvis lagt beslag på all min icke-pysseltid. LOL Dessutom GILLAR dom när matte virkar för då kan man liggga tätt, tätt intill i soffan eller, om man är Smulan, försöka äta upp garnet. LOL

  2. Pingback: Hjärtrud the Headless Heartcat! | Fialand – Pyssel & Prat