Min nya bok!

Oooops, jag höll på att glömma att berätta att jag fick boken jag beställt igår (alltså jag fick den i går, jag hade inte beställt den igår LOL), ”Amigurumi! – super happy crochet cute” av Elisabeth A. Doherty.

Amigurmibok

Jag måste säga att det känns väldigt lyxigt. När jag hade min förra amigurmiperiod runt 2006-2007 kunde jag bara gå och drömma om dom svåråtkomliga amigurumiböckerna på japanska och hoppas, hoppas, hoppas att det nån gång skulle gå att få tag på böcker på engelska (men så litet som amigurumiintresset verkade utanför Japan så var det nog inte så troligt). Nu finns det inte bara böcker på engelska utan till och med på svenska!!! Och man kan ju inte direkt kalla intresset för litet längre heller. LOL

Nu valde jag att köpa min första amigurumibok på engelska trots att det finns böcker på svenska eftersom det helt enkelt var den här boken som jag var mest nyfiken på just nu (och är fortfarande eftersom jag inte hunnit läsa de än LOL) och jag både läser och virkar obehindrat på engelska.

Har du läst den här boken? Vad tyckte du om den? *nyfiken*

Det här inlägget postades i Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Min nya bok!

 1. Maria Harrsjö skriver:

  kul att du hittat min blogg och att du vill vara med i utlottningen! Kul att se din blogg och fina saker du gör
  :O) Maria

 2. Hedvig skriver:

  Lämna gärna en liten recension sen! :)

 3. LadyNight skriver:

  Har boken och tycker den är urbra! Visserligen har jag inte virkat något ur den är…kanske borde göra det innan jag uttrycker mig om hur bra den är :P Men den ger inspiration iaf och det är kul att bläddra i den. Är riktigt sugen på att virka kaninen. Får se när det blir av, har så mkt på gång samtidigt att inget hinner bli klart innan nya virkningsprojekt startas. Skärpning! När man har två lådor fulla med ofärdiga garnrelaterade saker, då har det nog gått för långt :P

  • Annefia skriver:

   Jag gillar den verkligen jag också, ska nog ta och blogga lite mer om den nu. Och kaninen är jag också väldigt sugen på… och rådjuret… och grisen… Men jag måste ju virka färdigt hjärtekatterna först.