Långväga gäster (och en klänning)

Pytte

Det här är Pytte! Den här helgen kommer Pyttes bästa kompis Assam och hälsar på. Då blir Pytte glad!

Assam har även med sig sin människa hit. Då blir JAG glad!

Och just det ja, klänningen som Pytte har på sig har jag virkat som en liten överraskning till Assam (med betoning på LITEN, Pytte och Assam är bara 10cm höga). Assams människa kommer från Australien och kan inte läsa svenska så det är helt säkert att posta bilden här i förväg (nej, hon sitter inte på flyget än, hon ska bara åka från Irland).

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Dockor & dockkläder, Prat, Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Långväga gäster (och en klänning)

 1. Lene skriver:

  Den er bare SÅ sød. Jeg tror at Assam bliver glad – og det gør hendes menneske sikkert også. LOL Og jeg er sleeeeet ikke misundelig på jer fordi I kommer til at være sammen ”in real life” Sleeet ikke.

  • Annefia skriver:

   Tack!!! :o) Det blir ju min tur att vara avundsjuk om två veckor. Fast den som har det allra bäst är ju Assams människa som får träffa BÅDE dig och mig.

 2. jag skriver:

  Så söt den blev!

 3. LadyNight skriver:

  Vad bestämd hon ser ut! Och söt såklart. Hon kanske inte vill släppa ifrån sig den gulliga klänningen? :P

  • Annefia skriver:

   Tack och lov har jag redna börjat på en klänning till Pytte med och Assam ÄR ju hennes bästa vän. Annars hade det nog varit svårt att slita klänningen ifrån henne. LOL

 4. Pingback: Fääääärdig! (måndagsuppdateringen) | Fialand – Pyssel & Prat