Vi kan väl låtsas i alla fall? (måndagsuppdateringen)

Jag vet, jag vet, det är sent tisdag natt men vi kan väl i alla fall LÅTSAS att det är måndag? Snääääällla???

I alla fall, den gångna veckan har jag ju, som jag visat tidigare, virkat en liten, liten klänning till min väns docka Assam. Jag tänkte att det kunde vara kul för er att se en bild på Assam i klänningen också även om inte själva klänningen syns så bra där.

Pytte visar Assams klänning

Assam i sin nya klänning

Dessutom har jag börjat på en likadan klänning till mi egen docka Pytte (eller ja, samma modell men olika färger)

Dockklänningsvirkning

Mycket dockkläder nu ett tag, jag vet! Men det är ju det som jag är mest inspirerad att hålla på med. Hjärtekatten har visserligen dragit i gång igen efter deras semester men katterna jag har på gång får vänta ett tag. Jag har lärt mig att man lättast behåller sin inspiration och kreativitet genom att man tillåter sig att lyssna till den och faktiskt ägna sig åt det man är allra mest inspirerad att göra. För mig som dessutom har begränsad ork så är det ännu viktigare.

Det här inlägget postades i Dockor & dockkläder, Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vi kan väl låtsas i alla fall? (måndagsuppdateringen)

 1. Lene skriver:

  Farverne i Assams klædning passer meget bedre til hende end til Pytte. Jeg tror del lyslilla klædning bliver henrivende til Pytte. Og okay vi lader som om du postede mandag. Trods alt havde du jo en hård weekend. LOL

  • Annefia skriver:

   Oh ja, helgen var rent fasansfull… eller i alla fall blev jag trött av den. LOL

   Jag håller fullständigt med om färgerna förövirgt. Dom var ju valda för att passa till just Assam.