Höst!

Ryyyys!

Tidiga morgnar – inte riktigt min grej!

(OBS! Detta är ett tidsinställt inlägg, jag brukar alltså INTE blogga 06:25, men nån enstaka morgon kan det hända att jag fotar så tidigt för att visa hur eländig världen är så dags. Den morgonen är inte ”idag”. 06:25 idag ligger jag förhoppningsvis nedbäddad i min varma sköna säng!)

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Höst!

  1. Hedvig skriver:

    Fast det var en fantastiskt vacker bild… :)

    • Annefia skriver:

      Tack! :o)

      Dimma kan ju helt klart vara väldigt vackert på sitt sätt om man slipper gå ut i det ( i synnerhet solbelyst morgondimma över vatten).

  2. Lovisa skriver:

    Jag erkänner att jag var uppe och rörde mig som vanligt vid den tiden, men man får ju kompensera med att ha en iPad till låns. :)

    Det var riktigt intressant att få veta, mycket roligt att du berättade! Det är verkligen en sjukt ohälsosam utveckling idag inom tekniken, jag tycker att man borde stanna upp och vänta in alla innan man fortsätter lansera. Jag brukar ofta tänka vart utvecklingen är på väg, och kommer då ofta fram till att den nog komme stanna av så småningom. Men, man ska ju inte tänka som de där professorerna uppe i Kiruna med sin megadator med ett minne som en musmatta, som trodde att det skulle finnas max 2 stycken datorer vid 1994. Det är svårt dock att tänka sig ännu fler förbättringar, men det är ju något som människan gillar så det lär nog fortsätta ett bra tag till.

    • Annefia skriver:

      Vad gör man inte för att ”få” en iPad! LOL

      Du har verkligen rätt i att teknikutvecklingen rusar framåt med ibland skrämmande hastighet. Jag undrar t.ex hur länge det dröjer innan man kan operera in nån form av ”mobiltelefon” i hjärnan för folk som har ett behov av att vara ständigt ”nåbara” och ”uppkopplade”. (Jag har ett ex som nog skulle jubla över tanken att få mobilen inopererad i hjärnan) Och hur länge dröjer det då innan vi får direktriktad spam som baseras på den tanke vi nyss tänkt?

      Jag är ju helt klart datanörd (jobbade t.o.m som datalärare innan jag blev sjuk) och älskar mitt internet. Men jag tycker också att det är viktigt att ta en paus från alltihop ibland och INTE vara uppkopplad och tillgängligt jämnt och ständigt. Det är faktiskt SKÖNT att åka på fiskesemester där det inte finns nån mobilteckning och när jag umgås med folk IRL föredrar jag att umgås med dom människor jag har framför mig i stället för att prata/SMSa med andra i mobilen hel tiden. Fast det är klart, när mitt internet går ner här hemma blir det förstås kris. LOL