Jag har fått pris!

Nu är det min tur att få det här priset som vandrar runt i flera bloggar just nu. Jag har fått det från Lovisa – Hållplatsverkligheten och motiveringen gör mig verkligen jätteglad! :o)

”Mycket underhållande blogg skriven med humor och mycket kreativa tankar. Dockskåpsminiatyrerna är mina absoluta favoriter bland mjuka raskatter och virkade ting.”

Award från Lovisa

Till priset hör också några frågor att svara på.

1. Varför började du blogga?
Jaa du, det undrar jag också ibland. LOL Jag startade min första blogg på svenska -99 fast på den tiden kallades det fortfarande för ”dagbok på nätet”. Sen dess har jag hunnit med ytterligare två svenska bloggar plus tre bloggar på engelska. Två av bloggarna har varit vardagsbloggar men dom andra har haft olika specifika teman.

Jag startade den första bloggen för att jag älskar att skriva och för att jag inspirerades av andra bloggar och det fanns ju med som drivkraft även när jag skapade den här bloggen. Dessutom hade det börjat kännas splittrande och begränsat med mina olika temabloggar, jag ville ha en och samma blogg där hela jag fick plats, både pysslet, balkongen, pratet, dockorna, katterna och allt det andra.

2. Vilka bloggar följer du?
Dels följer jag ju alla dom bloggarna jag länkar till och dels följer jag några jag inte länkar till av olika orsaker (det kan t.ex handla om att jag inte läst bloggen tillräckligt läng för att länka till den, att den uppdateras allt för sällan eller kanske att temat på bloggen inte riktigt känns som om det passar in här.)

3. Favoritfärg(er)?
ROSA!!! Dessutom är jag också väldigt förtjust i lila, grönt, vitt och turkost.

4. Favoritfilm?
Det har jag ingen, tråkigt men sant. Jag tycker alltid det är svårt att plocka ut favoriter sådär. Jag är ingen typisk filmmänniska heller.

5. Vilka länder drömmer du om att besöka och varför?
Danmark, Norge och Australien, helt enkelt för att det är det mina tre bästa vänner bor och jag skulle väldigt gärna vilja besöka dom. Det är inte resandet och länderna i sig som är det lockande för mig utan det är vännerna, utan den minsta tvekan.


Priset ska också skickas vidare ”till fem andra bloggare med mindre än 100 följare” och ja, då var det ju det där med att välja favoriter som var så svårt. ALLA bloggar jag länkar till är ju favoriter av en eller annan anledning.

Krimskramsan – En blogg fylld med kreativitet, färg, familjeliv, loppisfynd och VÄRME.

Hedvig Handarbetar – Kreativ blogg om bla stickning och broderi (ofta i kombination) med en personlig och annorlunda touch.

Pysselstund & Fantasiialand – Två bloggar men en och samma kreativa bloggerska, massor av olika sorters pyssel men just nu med mycket fokus på dockkläder, miniatyrmat och hemmagjorda docksängar.

Inredning – Utredning – Bloggar med perfekt blandning av ”väldigt klok” och ”inte riktigt klok” om livet som fyrabarnsmamma i Tyskland.

Tips & Trix – Kreativ blandpysslare som varvar virkat och hemlagad med inredningspyssel, balkongodling och sömnad

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Om bloggen, Prat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Jag har fått pris!

 1. sandra skriver:

  Oj tack, vad gulligt. Men har knappt tid att läsa bloggar nu för tiden så jag hinner tyvärr inte nu. Men verkligen snällt av dig!! Kram

  • Annefia skriver:

   Det är ingen fara. Jag tycker du är värd att behålla din award även om du inte har tid att svara på frågor eller nominera andra. Det ska ju vara mera en ”jag gillar din blogg” grej än ett måste att skicka vidare, och ja, jag gillar ju din blogg oavsett vilket. ;o)

   Med andra ord, gläd dig du åt nomineringen men känn inte att du behöver göra nått speciellt, inte ens lägga upp awarden, om du inte har tid eller lust. Kram!

 2. Jag skriver:

  Grattis till priset!

 3. Elle skriver:

  *haha*
  Den där beskrivningen satt mitt i prick! Att jag inte kommit på det själv….
  En blandning av ”väldigt klok” och ”inte riktigt klok”.
  Perfekt beskrivning!
  Jag glädjer mig nästan mer över beskrivningen än själva awardet i sig. *ler*
  TACK!
  Har redan svarat på dessa frågor, men jag tar gärna emot awardet. Bugar och niger!
  Kram Elle

  • Annefia skriver:

   Jag tyckte bara det passade dig så perfekt, det är ju sån du är. LOL (Och ja, det är helt enkelt sånna männsikor jag gillar)

   Motiveringen var det som gjorde mig gladast också.

   Och ja, frågorna och den biten tycker jag inte är det viktiga, och I SYNNEHET inte om man svarat på dom tidigare. Det är mer det där ”jag gillar dig och din blogg” som räknas.

 4. Hedvig skriver:

  Åååh, men tack så mycket!!! :) Ska fundera ut lite svar och lägga upp sen…

  Kram

 5. LadyNight skriver:

  ”…med humor”
  Det kan jag verkligen hålla med om! Ja, och om kreativiteten också. Men främst humorn, för det är så uppskattat att trilla in på en blogg där man ler efter några sekunder.

  Och vad kul att finna mina bloggar på din lista! Väldigt gulligt av dig, tack :) Ska försöka svara på frågorna och få upp det på pysselbloggen, men det kan nog dröja lite. Tänkte försöka få till den där utlottningen snart och det kräver tydligen mer koncentration än vad jag trodde (eller har).

  • Annefia skriver:

   Om du visste vad det värmer!!! Beröm för min humor är värt typ 10 x mer än beröm för min kreativitet.

   Jo, tack, jag vet att utlottningar kräver mer ork än man kan tro. Jag får nog skjuta upp en av mina till mycket senare för den kräver lite för mycket av mig just nu. Men den enklare varianten hoppas jag få till bara jag orkar ta mig ut och köpa en grej som fattas.