Måndagsuppdateringen v. 40

Alltså, det är ju tur man har blixt på kameran annars hade det inte blivit många bilder tagna den här årstiden. Suck!

Den här veckan har jag i alla fall gett mig i kast med att virka Hjärtekatter igen. Jag hade ju tre katter på gång som jag lovade att virka för mammas räkning men jag kom av mig lite i början av sommaren, dels för att jag var rätt trött på Hjärtekatter just då och dels för att Hjärtekatten själva tog en paus över sommaren. Men nu är det ju ett tag sen dom drog igång igen så nu får jag ju se till att jag virkar färdigt mina sista Hjärtkatter innan jag ger mig i kast med nått jag har mera lust med.

Hjärtekatter på gång

Den här veckan har jag virkat delarna till den gröna katten i förgrunden + dom bruna bakbenen. Resten av delarna till den brun/beiga katten virkade jag i början av sommaren men jag har inte orkat montera nått den här veckan utan jag kommer nog virka färdigt alla tre katterna innan jag börjar montera.

Utöver Hjärtekatterna har jag förstås pysslat lite med dockskåpet också och ställt i ordning i vardagsrummet. Mera bilder kommer så småningom, jag lovar, massor av bilder! Det är ju inte utan att man blir lite sugen på att dra i gång med ett nytt dockskåp igen… men så var det ju det här med ork, pengar och utrymme med. Det är nog ett projekt jag får skjuta på framtiden ett tag. Hösten är ju inte riktigt rätt tillfälle för mig att starta upp nya, större projekt eftersom jag pga min sjukdom blir sämre och sämre ju närmare vintern jag kommer.

Men apropå nått nytt… om jag vore som er skulle jag nog kika in här på bloggen lite senare idag också. Mer än så säger jag inte!

Det här inlägget postades i Måndagsuppdatering, Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.