Mattes linslus!

Smulan hjälper matte att fotografera dockskåpspryttlar!

Mitt lilla smulgryn!

Och nej, jag BRUKAR inte ha mitt soffbord stående alldeles framför TVn i NORMALA fall. Det är bara det att just den placeringen sammanfaller med den optimala ljusmängden från vardagsrumsfönstret när man ska fotografera katter dockskåpspryttlar.

Det här inlägget postades i Katterna, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Mattes linslus!

 1. Sanna skriver:

  Söt gokisse! <3

  SV: Tusen tack gumman..jag tar "hand om" awardet så snart jag får tid att sätta mig ner och svara på frågorna.. <3

  Kraaaaam
  Sanna

 2. Lene skriver:

  Ha ha sikken en køn hjælp! Sød er hun, men fræk også.

 3. Elle skriver:

  Vilken placering är normal när man fotograferar…? Men du har verkligen en duktig fotomodell!
  Jag tycker att tavlan i förra inlägget är värd en komplimang, för att inte tala om kristallkronan och alla andra grejor du har pysslat ihop.
  Ha en bra start på veckan!
  Kram Elle

  • Annefia skriver:

   Tack för all komplimangerna! Och jo, du har rädd, man flyttar ju runt på saker och sig själv en hel massa för att få till dom bästa bilderna. Men oftast vill man ju att just den biten inte ska synas på bild. Allt ska ju se så där perfekt och lättfotat ut (även om jag nu inte hör till dom bloggare som lyckas allra bäst med det). Men jag kan ju inte låta blir att visa mina bilder på ”den osminkade sanningen” också i bland. LOL Det här är en typisk sån bild!

 4. LadyNight skriver:

  Inte illa att ha en egen medhjälpare, det hade jag behövt ibland. Min lilla räv är inte intresserad av att delta alls (speciellt inte när jag fotar)…om han inte får ligga i knät och bli klappad såklart :P

  • Annefia skriver:

   Nästan alla katter jag haft har kommit springande så fort jag plockat fram kameran I synnerhet om jag ska fota nånting annat än katter och helst inte vill ha tassar och nosar med på bild. LOL