Idag = kattunge!!!

Nu är han här! Min lilla, söta, mjuka, pälsiga, spinniga!

Idag inte = kattungebilder dock

Just nu tycker han nämligen att under soffan är ett bra ställe att vara på eftersom han upptäckt att ”Hjääääälp, det bor en stoooor katt här också!”. Båda två är dock försiktigt nyfikna på varandra. Lillkatten är något räddare än Smulan men inte mycket men det ska nog går bra det här.

Nej, nu har jag inte tid med er längre! Ni är faktiskt rätt så tråkiga jämfört med en liten, ny raggisbebis. LOL Och inte är ni lika söta heller! Men det är det å andra sidan inte många som är. LOL

Det här inlägget postades i Katterna, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Idag = kattunge!!!

 1. LadyNight skriver:

  Yay, grattis till den nya familjemedlemmen!
  Ser fram emot massa söta bilder på Lillkatten :)

 2. Elisabeth skriver:

  Åhh så underbart… man kan titta på dem i timmar utan att tappa intresset… Mindre kul att dom tycker lika mycket om garn som jag gör… Men dom är bedårande… Och mina är ju snart 1½ år gamla… Fortfarande så sköna…
  Kraam!!!

  • Annefia skriver:

   Visst är väl kissar helt bedårande? Det funkade rätt bra med mina gamla katter och garn medan dom levde men sen jag skaffade Smulan för två år sen är jag tvungen att förvara mina handarbeten i väskor jag kan stänga med dragkedja och ibland lyckas hon bryta sig in i dom ändå. LOL (Lillkatten har ju inte hunnit upptäcka mina garner än)

 3. Lene skriver:

  Tillykke med din søde nye kat. Det kan godt være han er sødere end mig, men jeg tror nu jeg er en lille smule klogere. LOL