Måndagsuppdateringen v.41

Jo, absolut! Måndagsuppdateringen är HELT klart det som intresserar mig allra mest just i dag. Absolut! Alla gånger! Han som ligger och spinner bakom min bildskärm är ju inte ALLS lika intressant. Men bara för att jag är en så trofast och duktig bloggare tänkte jag slänga upp en bild på det jag virkat den senaste veckan.

Veckans virkat

Grön hjärtekattskropp (plus stoppat huvud), randig kattleksaksboll med bjällra, grön kattleksaksmus (utan bjällra), halvfärdig kattleksaksmus.

Hejdå!

Det här inlägget postades i Måndagsuppdatering, Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Måndagsuppdateringen v.41

  1. Lene skriver:

    Hummmm . . . jeg har på fornemmelsen at du muligvis er lidt optaget af kat i øjeblikket. Selv om jeg ikke aner hvordan jeg får den tanke.

  2. Lovisa skriver:

    Snyggt! Hälsa kissen :)