Kisse gillar kamerarem!

Kisse och kamerarem

Det är inte så lätt att fota Lillmånsen alla gånger ska jag tala om. Utöver det faktum att vädret varit osedvanligt grått och ofotovänligt så har vi ju också den där lilla detaljen med att Måns råkar ÄLSKA kameraremmen. LOL

Samma kisse, nu utan kamerarem

Ibland lyckas man dock få till en lite bättre bild.

I fall nån undrar så har ragdolls alltid blå ögon så det här är den färgen hans ögon kommer att ha som vuxen också, dom är inte längre ”kattungeblå”. Och nej, alla blåögda katter är inte döva, ragdolls, siameser, birmor och liknande är blåögda utan att bära på den gen som ger dövhet så dom har alldeles utmärkt hörsel (i alla fall när dom VILL men det gäller ju för ALLA katter. LOL)

Det här inlägget postades i Katterna, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kisse gillar kamerarem!

  1. LadyNight skriver:

    Gnnn. Han är så vacker! Alltså vilka ögon…man blir helt förtrollad.