Finalauktion hos Fiffel & Tråd!

Minns ni Fiffel och Tråds Rosa Bandet-auktioner som jag tipsade om tidigare? Nu är det dags för finalen, ett helt underbart litet rosa lapptäckte som jag väldigt gärna hade velat ha om jag haft råd med det. Ljuvligt!!! Men nu ser jag ju hellre att täcket säljs dyrt, dyrt så att Rosa Bandet får in mycket pengar. Det skulle dessutom värma Fiff’s hjärta extra mycket nu när hon verkligen behöver det.

Om du syr dina egna lapptäcken eller bara inte inte har använding för ett täcke i babystorlek så har Fiff också lagt ut en auktion på en rejäl trave rosa retrotyger nu.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Andras pyssel, Prat, Pyssel. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Finalauktion hos Fiffel & Tråd!

 1. Fiff skriver:

  Tack för att du gör reklam :-)
  Det känns bra!
  Måste bara säga att vår ena katt också dricker ur mitt vattenglas hela tiden!
  Skönt att inte vara ensam ;-)

  • Annefia skriver:

   Jag är glad åt att kunna hjälpa till LITE i alla fall. Önskar jag kunde gör mer!

   Alla mina missar dricker ur glas, dom är nog lite speciell på det sättet, så du är inte alls ensam.

 2. Hedvig skriver:

  Bra att du sprider! Jag utmanande alla på online stickkaféet på Facebook! :)