Precis så här är det!

Fast nu för tiden handlar dom verkliga missarnas umgänge också en hel del om att Smulan väldigt gärna vill tvätta Måns samtidigt som Måns väldigt gärna vill tugga på Smulan under tiden. Och hittills har dom inte lyckats välta nån av kattlådorna… ÄN. Skålarna med torrfoder flyger och far minst en gång om dagen dock. Japp, kul, kul när dom står i hallen utanför badrummet och man kommer ut från badrummet, blöt om fötterna och trampar på torrfoder. DOM sakerna har Simon inte lyckats få med i sin film, men annars så, precis så här!

P.S. Det är helt okej att klicka bort reklamen som dyker upp, det är inget jag får betalt för. D.S.

Det här inlägget postades i Katterna, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Precis så här är det!

  1. LadyNight skriver:

    Aww, hahaha. Kudden! LOL

    • Annefia skriver:

      JUST den biten har inte Måns testat…. ÄN. LOL Han är mera för att sova på kuddarna. Men jag älskar när kattungen studsar runt med skjuten rygg och burrig svans. Sååå likt Måns! Och när Måns hänger och dinglar i gardiner och draperier brukar han gnaga på dom också. Det kliar verkligen i dom små kattänderna nu.