Jaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Våååååååååååååååår!!!!!

7:e Majvember

TV-tidingen har alltid rätt! I morgon är det VÅR!!!!! Fast bara på vissa kanaler…

Hur var det nu vi sa? Vårst eller Hår?

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

  1. LadyNight skriver:

    Det där kallar jag en suverän tv-tidning! Och om våra tidigare beräkningar angående en tidigare jul och nyår stämmer, så är det ju faktiskt dags för vår nu. Så allt går enligt schemat…vi har till och med en tv-tidning på vår sida LOL

    • Annefia skriver:

      Dete är ju skönt att se att våra planer fungerar. LOL Jag antar att det där är en speciell tablå för sånna som oss som har vår nu och dom andra tablåerna är för tråkmånsarna som gillar höst. Synd bara att jag inte har dom kanalerna bara.