Blå Måndag: OPI Gone Gonzo!

Jag passade på att fota Gone Gonzo! redan i fredags när vi hade solsken (tro mig, det här lacket och blixt är ingen bra kombination) men jag valde att spara bilderna tills i dag så att jag kan vara med i Mrs Datas Blå Måndag-utmaning för första gången. Det gäller ju att passa på att man har ett blått lack för jag har ju aaaaaaaabsolut inga andra blå nagellack… *host, host*

OPI Gone Gonzo!

OPIs Gone Gonzo! har varit ett av mina drömlack sen jag såg den första pressreleasen men jag har inte haft möjlighet att köpa det förrän nu och nu är förstås den stora frågan om det lever upp till alla mina drömmar? På det kan jag bara svara ett rungande JA!!! Och mer där till!!! Faktum är att om du är en lättdistraherad person med fallenhet för att sitta och beundra dina egna naglar (och risken är ju stor för det om du också är lacknörd) så skulle jag nästan vilja varna för Gone Gonzo! Det är jättelätt att bli sittandes där, viftandes på fingrarna för att se hur Gonzo reflekterar även det svagaste ljus på det allra mest fantastiska sätt. (Gone Gonzo! + adventsstjärna = pure love!!!)

OPI Gone Gonzo!

Det är absolut omöjligt att fånga Gone Gozo!s skönhet med en kamera. Lacket är mörkare och mycket intensivare i färgen än på bilderna (bild 3 och 5 är lite mera rättvisande) och det inte bara glittrar det fullkomligt gnistrar som fyrverkerier. Man får nästan känslan av att fingertopparna är upplysta inifrån av neonturkosa LED-lampor för man upplever verkligen att det LYSER om naglarna.

OPI Gone Gonzo!

Nackdelarna då? Tja… Det ÄR ju ett lack där glitterpartiklarna flyter runt i en klar bas så det är ju inte så lätt att få det att täcka. På bilderna har jag hela sex lager lack och som ni ser så täcker det ändå inte helt. Men när man ser naglarna i verkligheten, utan supermacro, så ser täckningen nästan perfekt ut.

OPI Gone Gonzo!

Gone Gonzo! är ju egentligen ett lack som passar bäst att layra över ett annat lack och det kommer jag ju göra nästa gång (mycket för att totalt nio lager lack, inklusive över- och underlack, blev lite i tjockaste laget) men första gången ville jag ge Gone Gonzo chansen att visa vad det gick för alldeles på egen hand och det var det såååå värt. Om jag skulle vara tvungen att välja att behålla bara ett enda av alla mina lack skulle det absolut bli OPI Gone Gonzo! Pure love, som sagt var!

OPI Gone Gonzo!

1 lager Seche Base
6 lager OPI Gone Gonzo!
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Nagellack, OPI och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Blå Måndag: OPI Gone Gonzo!

 1. Cactus skriver:

  Väldigt snyggt lack, och väldigt snygga bilder på det!

 2. Mrs Data skriver:

  Väldigt snygg den där. Har sett den live på en av mina klasskamrater och innan dess var jag sådär förtjust. Nu vill jag ha det. :)

 3. Sandra skriver:

  Hejsan! Jag hittade hit via din kommentar och har inte hunnit läsa så mycket ännu men sett många otroligt fina naglar! Vad duktig du är på att måla dem och vilka fina fingrar du har :) Jag satt just och såg på mina och konstaterade att jag aldrig kunde bli handmodell, så fnasiga nagelband som jag har…

  • Annefia skriver:

   Tack! Jag har nog bara haft tur med mina nagelband. Jag har aldrig haft problem med dom trots att jag har torr och känslig hud i övrigt, men så smörjer jag ju in händerna ofta också så det kanske hjälper nagelbanden. Det finns ju nagelbandskrämer och sånt med men jag har aldrig behövt bry mig om det.

 4. LadyNight skriver:

  Läckert! Och lurigt. Det ser nästan ut som om det sitter små nagelstenar (strass?) på naglarna i vissa vinklar. Typ 3D effekt ^^

 5. Pingback: Nagellacksåret som gått – 2012 | Fialand – Pyssel & Prat

 6. Pingback: Blå Måndag: Orly Go Deeper | Fialand – Pyssel & Prat