Blåare än blått! Orly Spazmatic över IsaDora Papagayo Blue

Tack för alla hjälpsamma svaren om swatchstickorna! Jag har nu lackat färdigt 2/3 av mina lack, alla på ovansidan, och alla utom kanske 2-3 stycken har blivit bra. Jag inser dessutom att det är en fördel att kunna se vilka stickor som blivit kladdiga eftersom det beror på att forumulan på lacken är osedvanligt kladdig och svårmålad så lacket kommer troligtvis inte gör sig bättre på naglarna heller (=gamla uttorkade lack i en del av fallen) .

Som tack för hjälpen tänkte jag belöna er med det utlovade blåa lacket och så mycket blåare än den här kombinationen av lack kan det nog inte bli. Det är inte blått, det är BLÅTT.

Orly Spazmatic över IsaDora Papagayo Blue

Stjärnan i den här manikyren är glitterlacket Orly Spazmatic som jag fått från Sminkan. Det är ett lack med klar bas som behöver ett underlack och eftersom jag vill åt det riktigt blåa valde jag Papagayo Blue från IsaDora. Efter att jag lagt på första lagret av Spazmatic var jag dock en smula besviken.

Orly Spazmatic över IsaDora Papagayo Blue

Spazmatic kommer från samma kollektion (Flash Glam FX) som mitt älskade Orly Go Deeper så jag trodde att dom skulle vara mera lika (bortsett från att Go Deeper har en färgad bas) men medan Go Deeper är alldeles fullproppat med glitter så är Spazmatic mycket mera ”glesglittrigt”. Glittren är dessutom både besvärliga att få med sig upp ur flaskan och få loss från penseln och formulan är tjock och kletig. Inte det roligaste lacket att lacka/dutta runt med alltså. Men efter att ha lagt på fyra lager och uppnått effekten ni kan se på bilderna så är jag beredd på att förlåta Spazmatic för allt, absolut ALLT!!!

Orly Spazmatic över IsaDora Papagayo Blue

Det hela blev så oerhört blått och så oerhört vackert med glittren som ligger inbäddade på olika djup i lacket och sen fångar och reflekterar ljuset på ett sätt som känns som ett slag i magen av rent glittrig skönhet. BLÅTT! GLITTRIGT! VACKERT!!! Inget annat spelar nån roll längre då!

Orly Spazmatic över IsaDora Papagayo Blue

Jag bar den här manikyren så många dagar jag kunde, och älskade det mer och mer för varje dag som gick, innan jag MYCKET motvilligt tog bort lacket för att kunna fota mina nakna naglar. Det var VÄLDIGT nära att jag ställde in Nagelvårdsresan den helgen kan vi väl säga. Så Spazmatic får vara hur kinkigt och svårlackat som helst, jag kommer gärna bära det fler gånger och allra helst över Papagayo Blue. Vissa lack förlåter man!

Orly Spazmatic över IsaDora Papagayo Blue

Orly Spazmatic över IsaDora Papagayo Blue

1 lager Seche Base
2 lager IsaDora Papagayo Blue
4 lager Orly Spazmatic
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i IsaDora, Nagellack, Orly och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Blåare än blått! Orly Spazmatic över IsaDora Papagayo Blue

  1. Emma P skriver:

    Det är verkligen BLÅTT!!! Och himla fint!:)

  2. Så läckert BLÅTT :-D Så jo visst är det förlåtet fast det är klibbigt och svårmålat!!Det skulle jag också förlåta på direkten :-)

  3. Sminkan skriver:

    Vad tjusigt! Mycket bättre på dig än på mig. Så glad att du gillade det!

  4. Pingback: Holofredag: Hits Poseidon | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack

  5. LadyNight skriver:

    Whoo, hur missade jag den här? Ursnyggt! Fick nog en mindre blåchock…och det vill inte säga lite, när det kommer från en blåfantast O.o

    • Annefia skriver:

      Jag förstår vad du menar med blåchock LOL Det kan inte bli så mycket blåare än den här kombinationen. Den är ännu läckrare IRL och kan rekommenderas starkt. Om du inte har IsaDora Papagayo Blue så är det förövirgt ett lack du som blåfantast MÅSTE ha.