Dags för lite fler giveaway-tips igen!

Pust! Nu är det orangea borta och naglarna vackert turkosglittriga igen. SÅ mycket bättre! Och snön som kom i förrgår är också borta! HURRA!!! (Rent allmänt finns det ju fortfarande en del snö kvar här och var men den nya snön har i alla fall försvunnit). I dag tänkte jag vi skulle satsa på lite utlottningtips, för visst vill väl ni som jag ha chansen att vinna lite nya nagellack?

Giveaway hos My Nail Polish Online

Först har vi My Nail Polish Online som lottar ut fantastiska Shimmer Strength. Hon visar förövrigt upp massor av fantastiska Shimmerlack i bloggen och jag vill typ ha dom allihop. Fast ja turkosglittrigt och blåglittrigt LIGGER mig ju extra varmt om hjärtat, det gör det ju. LOL

Giveaway hos Nail Lacquer Love

Sen har vi Nail Lacquer Love som firar 50 följare på Bloglovin’ genom att lotta ut superspännande Picture Polish Paradise och A England She Walks In Beauty som råkar var ett av mina favoritlack. Även om PP Paradise är det som är mest spännande för mig skulle jag faktiskt inte tacka nej till en back up av She Walks in Beauty heller för det är ett lack jag förmodligen kommer måla slut på.

Giveaway hos Tasty Tips

Och till slut har vi Tasty Tips som också firar 50 följare och lottar ut vackert skallbaggegröna MaxFactor Emerald och XX från Cirque som är ett pastellhologlitter (Be still my beating heart!!!) + en tub med Almond Hand & Nail Cream som gör nagelvårdsnörden i mig extra nyfiken.

Det här inlägget postades i Nagellack, Övrigt lackprat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.